Pamela Badžek opušta se na Visu, a svi komentiraju haljinu domaćeg brenda koju nosi

Instagram @august_xvi
Vidi originalni članak
  • Pamela Badžek, modna influencerica i dizajnerica dijeli inspirativne objave s odmora na Jadranu 
  • Pritom nisu važne samo destinacije koje posjećuje nego i njezini modni odabiri
  • Sad je pozornost (i komplinete!) privukla haljinom koju je odabrala za opušteno ispianje kave na Visu

Naša modna influencerica, a odnedavno i modna dizajnerica Pamela Badžek odmor provodi na Jadranu objavljujući fotografije s raznih destinacija koje obilazi. Često je to njezin rodni Dubrovnik, posjetila je i otok Obonjan u šibenskom arhipelagu poznat po svom glamping resortu, no izgled da joj je Vis posebno prirastao za srce. 

S njega je najviše objava na njezinom Instagram profilu, a na svakoj osim ambijenta pozornost privlače i Pameline modne kombinacije. Za opušteno ispijanje kavice u dubokoj hladovini nekog viškog kafića influencerica je odabrala laganu haljinu otvorenih ramena i nježno ružičaste boje. Ovaj jednostavan, a opet poseban komad idealan za dnevne ljetne šetnje nosi potpis SOPAR Collection iza kojeg stoje Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić. 

Pamela koja se nedavno i sama otisnula u dizajnerske vode izbacivši kolekciju s četiri kompletića lepršavih košulja oversized kroja i hlačica s različitim šarmantnim uzorcima pod svojim brendom August. rado odijeva određene domaće brendove. I za haljinu i za Pamelinu ljepotu stiglo je mnogo lijepih komentara, a ako te zanima, Montreal haljinu, kako se zove na prodajnoj stranici SOPAR Collection, sad možeš kupiti na sniženju za 1,049.30 kuna.

Moda Pamela Badžek otkrila nam je detalje o svojoj modnoj kolekciji te čemu se ljeti najviše veseli

Postoji i varijanta u vedroj žutoj boji, NYC haljina. Cijena je ista, a vidjeti je možeš i na vlasnici brenda, bivšoj manekenki Heleni Šopar koja ju je nosila šećući ulicama Zadra. 

Posjeti Miss7.24sata.hr