Ovo su najcool kaubojke koje smo vidjeli ove godine. Nije ni čudo kad ih potpisuje kralj cipela

Instagram @louboutinworld
Vidi originalni članak
  • Počela je vladavina kaubojki. Preplavile su police trgovina, a s hladnijim danima ih sve češće viđamo i na našim ulicama
  • Iako kaubojke većinom dolaze u crnim i smeđim nijansama, nama se baš svidio ovaj vrlo originalan, šareni model
  • Christiana Louboutina mnogi smatraju kraljem ženske obuće, a za ove njegove kaubojke ćemo štedjeti
  • Pročitaj više: U Stradivairus su stigle odlične kaubojke - obožavat ćemo ih nositi tijekom proljeća

Nije da nismo očekivale da će kaubojke i ove sezone postati hit, samo nam se sviđa kako dizajneri razmišljaju kada je u pitanju novi dizajn i odmak od klasike. S popularnosti brušene kože i zakovica, estetika Divljeg zapada dolazi do izražaja, a kaubojke su u njoj neizbježne. Modeli koji su dosad stigli su međusobno poprilično slični, sve se vrti oko crne i smeđe boje s eventualnim dodatkom crvene. Stvari je odlučio prodrmati jedan od najpopularnijih dizajnera obuće Christian Louboutin. Mnogi ga nazivaju kraljem ženske obuće, ali rekli bismo da je ove sezone i kralj kaubojki jer za ovaj model definitivno štedimo - cijena im je 2990 eura.

Louboutin kaubojke pravi su modni "nered"

Riječ je o kaubojkama iz nove kolekcije brenda, a radi se o modelu 'Kennywood'. Za razliku od popularnih visokih modela, koji sežu do koljena ili čak polovice bedra, Louboutinov model kaubojki su niske čizme, ali ne i neupadljive.

Naime, Louboutin kaubojke imaju brojne detalje: miks su dvije vrste kože - krokodilske i glatke, te nekoliko boja - smeđe, crvene, bijele, narančaste. Imaju i nekoliko raznih vrsta zakovica te veliku kopču koja nas asocira na kopče na kaubojskom remenu.

Da, na prvu zvuči kao pravi modni "nered", i zaista, ovo nisu čizme za ljubiteljice klasike. Zanimljiv su i čudnovat spoj. I genijalan!

Moda Bermude i čizme su kombinacija o kojoj su mišljenja podijeljena, ali je viđamo sve više

Zakovice sa šiljcima nalaze se na peti, dok zakovice raspoređene po čizmi imaju oblik zvjezdica (šerifske zvijezde?) što je još jedan od prepoznatljivih simbola Divljeg zapada. Ovo ne bi bile Louboutinke da nemaju povišenu petu, ali u ovoj nije tako teško hodati jer je visoka 7.5 centimetara.

Louboutin je ove kaubojke opisao ovako: "Nadahnute Divljim zapadom, Kennywood čizme imaju primamljiv, odvažan stil. Ovaj model kombinira teksturu i boju s bijelom nappa kožom, velurom i Rodeo crvenim dizajnom kože s reljefom aligatora. Predstavljajući umijeće Christiana Louboutina, ističe se prepoznatljivim detaljima koji evociraju Divlji zapad. A, naravno, tu je i prepoznatljiv Louboutin crveni potplat. Ova je cipela dio uniseks kolekcije koja promovira inkluzivnost i raznolikost."

Christian Louboutin je najpoznatiji po elegantnim i ultra ženstvenim modelima cipela, ali baš kao i dizajner, zbog ovog modela kaubojki bismo i same izašle iz zone komfora. Još samo da skupimo 2990 eura...

Posjeti Miss7.24sata.hr