Ovo su 4 najtrendi vjenčanice za 2019. godinu

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • On je kleknuo, ti si pristala i sada je vrijeme za odabir prave vjenčanice 
  • Ove četiri će biti najpopularnije u 2019. i možda je baš jedna od njih THE ONE

Neke mladenke najviše vole one tradicionalne haljine bez naramenica s voluminoznim suknjama, dok druge pak biraju još uvijek mega popularni sirena kroj. A sve one željne eksperimentiranja i možda još dosad ne tako učestalih modela vjerojatno se mjesecima prije vjenčanja satima gube u bespućima Pinteresta i Instagrama tražeći inspiraciju za baš tu jednu savršenu haljinu. 

KVIZ Znaš li dobro iskombinirati cipele s odjećom?

 

Kako bismo ti barem malo olakšali odabir haljine, danas donosimo četiri najnovija i kako stručnjaci kažu najveća bridal trenda za 2019. - i možda se baš među njima skriva tvoja haljina iz snova! 

Kraljevski efekt

Kraljevske mladenke i njihove vjenčanice definitivno su ostavile velik utjecaj na svijet vjenčanica! U 2019. možemo očekivati siluete koje naglašavaju tijelo i materijale izvezene kristalima. Plus: pripremi se na puno tijara i ukrasa za kosu nalik na male krune. Također, plašt se smatra modernom zamjenom za tradicionalni veo - još jedna stvar koju su u prvi plan stavile kraljevske mlade!

Rosa Clara i Berta

Off-the-shoulder

Sve više i više haljina kreirane su tako da naglašavaju ključne kosti odnosno imaju otvorena, ogoljena ramena. Romantičan off-the-shoulder otvor na vratu pristaje svim ženskim oblicima tijela, a nevjerojatno je efektan i elegantan. Pa nije Meghan Markle bez veze odabrala ovaj model!

Berta i Pronovias

Život Je li stvarno teško raditi s prijateljicom?

Čisti minimalizam

Proljeće 2019. obilježit će čiste linije i strogi minimalizam te jako malo ukrasa i ostalih detalja na haljini. Elegantne svilene vjenčanice s voluminoznim rukavima, blago naglašenim strukom i strukturiranim suknjama upravo su ono što podrazumijeva minimalistički trend. Ovdje se možeš poigrati s nešto dužim izrezom na dekolteu i dužim šlepom. 

Pronovias i Vesna Sposa

Detalji na leđima i rukavima

Vjenčanice dugih rukava su ženstvene i tradicionalne, ali istovremeno elegantne i jednostavne. Ova klasična silueta nikada neće izaći iz mode! Što se tiče detalja, neka se većina zadržava na rukavima ili leđima - posebno su popularna kompletno otvorena leđa ili pak veliki voluminozni rukavi. 

Envy room i Rosa Clara

Život Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti

Posjeti Miss7.24sata.hr