Ovo odijelo (a zapravo kombinezon) influencerice baš vole. Tko sve nosi ovaj zaista originalan domaći dizajn?

Instagram @antoniettecerkez
Vidi originalni članak

Modni brend Gossip veoma je popularan među trendy djevojkama u Hrvatskoj, ali i regiji. Njihove romantične modele haljina viđale smo tijekom proljeća i ljeta, a čini se da imaju novi, hit odjevni komad. Riječ je o odijelu koji je u zanimljivom stilu kombinezona i izgleda poprilično fora. Naravno, prvo smo ga zamijetili na djevojkama čiji stil volimo i pratimo, a rekle bismo da nije bilo teško pogoditi da iza njega stoji Gossip jer njegov je potpis prepoznatljiv. Riječ je o modelu Tihana suit, a cijena mu iznosi 280 eura.

Gornji dio neobičnog kroja i hlače visokog struka koje padaju na ravno zaštitni su znak ovog odijela (kako ga nazivaju na Gossipovoj web trgovini) koje je zapravo kombinezon. Isticanje ženstvenosti kroz elegantne siluete s dodatkom trendy elemenata specijalnost je brenda Gossip, a to možemo primijetiti i na ovom odijelu. Gosip se lijepo poigrao sa strogim linijama i tipičnim uzorkom muškog odijela, prugicama, dodajući neobičan kroj sa zvonilokim manšetama i širokim ramenima sakou te uz klasične, i zabavne boje materijalu. Nastao je itekako ženstven komad u kojem izgledamo moćno, a i odlično se slaže s visokim petama.

Gossip u ponudi ima čak 11 boja ovog odijela-kombinezona, a cijena mu iznosi 280 eura. Možda nije najjeftiniji komad, ali svakako je jedan od najoriginalnijih koji možeš imati u ormaru. Možeš ga nositi nebrojeno mnogo puta i na razne prigode, od svečanih privatnih događanja preko poslovnih sastanaka, a sigurni smo da će te svi pitati odakle je.

Gossip Tihana suit beige

Gossip Tihana suit 1

Gossip Tihana suit 2

Gossip Tihana suit 4

Gossip Tihana suit 5

Gossip Tihana suit 7

Gossip Tihana suit 8

Gossip Tihana suit 9

Gossip Tihana suit 10

Moda Donna Lugonja i Matea Ibanez obožavaju brend Isola i njegove odlične pletene haljine i komplete

 

Posjeti Miss7.24sata.hr