Ovi modni komadi su savršeni za ljeto na otvorenom! Imaš li već neke u svom ormaru?

Instagram@melle.ellen Ljetne kombinacije i dodaci
Vidi originalni članak
  • Ne postoji ništa poput mjeseci provedenih unutar kuće zbog čega bismo poželjeli ljetne dane na otvorenom
  • Posebice nakon što smo veći dio veći dio godine proveli u stanu, sanjali smo polja i šetnje koje ne uključuju izmicanje ljudi na kolnicima
  • Kako su nam stigli ljetni i sve topliji dani, donosimo ti najvažnije predmete koji će ti trebati za boravak u prirodi, šetnjama ili na plaži

Priznajemo, ljeto i odmor su jedino o čemu trenutno razmišljamo. Nismo jedine, zar ne? Ako sanjaš ljetne zabave s prijateljima, odlaske u prirodu i piknike na osamljenoj plaži, onda možda već tražiš savršeni ljetni outfit za povratak druženju u toplijim mjesecima. Ljetna odjeća mora biti jednostavna za kombiniranje, a procvati može uz ključni dodatak ili suptilnu injekciju novog dizajnerskog poteza.

Upoznati ćemo te s nekoliko ideja za ljetne odjevne kombinacije o kojima sanjamo, a neke od ovih odjevnih komada ili dodataka možda već imaš spremne u svojoj garderobi i samo čekaju da ih počneš nositi. Ovo su neki najvažniji predmeti koji su savršeni za ljeto provedeno na otvorenom!

Beauty Naše čitateljice testirale su nove beauty proizvode protiv pigmentacijskih mrlja. Evo koji su njihovi dojmovi

 

Floralna mini haljina

Potraži mini-haljine u vintage cvjetnim grafikama koje izgledaju savršene za ljetne prilike. Bez obzira tražiš li veće uzorke ili sitne dizajne, haljina je savršena za šetnje, piknike ili odlazak na plažu. Možeš iskombinirati cvjetnu haljinu sa sandalama, natikačama ili espadrilama.

Ove ljetne suknje obožavamo bez obzira na godine. Donosimo najljepše primjerke iz aktualne ponude

Primjeri: Mohito (299,90 kuna), Zara (229,90), Mohito (199,90 kuna)

Gingham uzorak

Gingham je uzorak koji nas uvijek podsjeća na ljeta provedena na otvorenom. Sitni kvadratići iliti takozvani gingham uzorak, koji Francuzi zovu još i vichy, posljednjih su sezona izazvali senzaciju u svijetu mode. Ne moraš se pridržavati samo klasične mornarsko plavog uzorka - poigraj se šarenim uzorcima za pravi osjećaj piknika. Možeš odabrati laskavu haljinu, top, hlače ili čak badić gingham uzorka.

Primjeri: Asos (199,90 kuna), Mango (229,90), Zara (149,90 kuna)

Moda Tri modela bijelih haljina koje će se najviše nositi ovog ljeta

Šešir

Ovo je predmet koji mnogi od nas neće nositi od svoje šeste godine, ali tiskani šeširi izgledaju tako slatko s bijelim suknjama ili košuljama. Prekrasan, prozračan, lagani ljetni ženski šešir ono je što ti treba kako bi se zaštitila od sunca. O tebi ovisi voliš li više jednobojne ili šešire s uzorkom.

Primjeri:Reserved (79,90 kuna), Zara (139,90), Mango (129,90)

Ceker

Ceker, ili torba košara je presudna stvar. Uvijek ti treba ceker, a posebno sada kada se bliži vrijeme za odlazak na plažu ili piknik. Ima ga u raznim veličinama pa možeš sama odlučiti sviđa li ti se više veliki ceker ili pak onaj sličniji klasičnoj veličini torbe.

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Mango (249,90), Reserved (199,90 kuna)

Ukrasi za kosu

Lukovi! Školjke! Biseri! Štipaljka za kosu ili svilena mašna lijep je završni detalj svake odjeće. Tako jednostavni, a tako efektni - ovi će decentni ukrasi uljepšati svaki stajling.

Primjeri: Reserved  (49,90 kuna), Mango (79,90), Zara (99,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr