Ovi modeli sunčanih naočala bit će hit ovoga ljeta - i neće ti ih biti problem nabaviti po povoljnoj cijeni

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Kako popuštaju restrikcijske mjere, tako se sve više veselimo ljetu!
  • A kakvo je to ljeto bez originalnih sunčanih naočala?!
  • Otkrit ćemo ti kakvi modeli sunčanih naočala su najavljeni kao hit ovoga ljeta…

Izbor sunčanih naočala danas je doista velik – od velikih do malih, od okruglih do uglatih – doista je izbor velik kao nikada do sada! Osim što nam štite oči od štetnog UV-zračenja, sunčane naočale su ultimativni modni komad. Međutim, koji oblici i boje su trenutačno u trendu? To ćemo ti sada otkriti…

Ovih pet modela sunčanih naočala najavljene su kao ljetnitrend u 2020.

Vesele boje

Poželjno je da izgledaju „primjetno“! Ovaj novi model „The Brash“ od „Viu Eyewear“ dočarava boju na lice. Osim toga, djeluju vrlo elegantno.

Sunčane naočale s retro vibracijama

Nema ljeta bez vintage-sjaja! Ovakve retro sunčane naočale – prevelike i tamne – vrlo su snažna kombinacija. Sigurno će obogatiti svaki outfit i učiniti ga posebnim.

Prozirne

Ako voliš neutralan izgled, za tebe je idealna prozirna varijanta sunčanih naočala. Naime, okvire od prozirnog acetata možeš nositi u bilo kojoj prigodi. Osim toga, ove sezone su jako u trendu.

Statement

Ovakve sunčane naočale (Futura od Silhouette Eyewear) definitivno privlače poglede. Naime, pravi su IT-komad! Kombinacija boja, izgled, ultralagani materijal – ma sve čini ovaj accessoires savršenim. A što ti više treba?

Spas za naočale Sunčane naočale su se izgrebale? Spasiti ih možeš uz pomoć zubne paste

Pastelni tonovi

Želiš neki slatki modni komad? Onda ovo ljeto nosi nježne pastelne modele. Poput ovoga sa fotografije – koji će svaki outfit napraviti ležernim ljetnim…

Posjeti Miss7.24sata.hr