Oversize blejzeri boxy kroja omiljeni su zimski komad it djevojaka

Instagram @brittanyxavier
Vidi originalni članak
  • Savršena podloga za slojevito odijevanje, ali i dodavanje opuštenosti svakom outfitu, oversize blejzeri boxy kroja mnogi vole uvrstiti u svoje modne kombinacije
  • Ove sezone viđamo ih u neutralnim nijansama i jednostavnih, prilagodljivih uzoraka
  • U trenutnoj ponudi high street i luksuznih brendova, pronašle smo najljepše modele oversize blejzera boxy kroja za jesensku i zimsku sezonu!

Šarmantna oversize silueta sakoa širih krojeva ne prestaje biti chic dodatak brojnih modnih kombinacija ljubiteljica mode. Osim što ga obožavaju nositi modne trendseterice poput Hailey Bieber, Kendall Jenner i Kaie Gerber, modele raznih oversize blejzera boxy kroja mogli smo vidjeti i u kolekcijama velikih modnih brendova za jesen/zimu 2022. pa su tako svoje verzije na modnim pistama predstavili Jil Sander, Prada, Balenciaga i Saint Laurent.

Slavan opušteni kroj koji je populariziran još 70-ih i zapravo 'posuđen' od krojeva sakoa za muškarce, danas je svestrani odjevni komad koji se može stilizirati na bezbroj načina. Minimalističku, oversize siluetu modne influencerice kombiniraju s jednako oversize modelima traperica ili se odlučuju na uravnotežavanje silueta s uskim haljinama ili kratkim suknjama.

Moda Od Marijane Batinić nadalje - ovo crveno odijelo neobična uzorka nose brojne influencerice

Oversize blejzer boxy kroja odlično izgleda i najjednostavnijoj kombinaciji bijelog T-shirta, traperica ravnog kroja i tenisica ili glomaznih čizama

Kolekcije high street i luksuznih modnih brendova tako su prepune krojeva oversize modela blejzera boxy kroja, a neutralni tonovi te suptilni karirani ili prugasti uzorci savršeni su za zimsko i jesensko kombiniranje, kao i slojevito odijevanje!

Moda Komad koji želimo: ova Reserved jakna vrlo se uspješno bori protiv zimskog sivila

Posjeti Miss7.24sata.hr