Ove Scholl natikače nas jako podsjećaju na Birkenstock Arizona, a i prilično su povoljnije

Instagram @josefienweyns Foto: Instagram @josefienweyns
Vidi originalni članak
  • Iako Birkenstock već godinama sjedi na tronu kao najpopularniji brend udobnih, ali i trendi natikača iz kojih se ne izuvamo cijelo ljeto, Scholl mu se opasno približava
  • Naime, Scholl oduvijek znamo kao brend koji, prvenstveno zbog udobnosti, nosi starija populacija, a i dobra su radna obuća ako moramo biti na nogama cijeli dan. No, u zadnje vrijeme sve više otkrivamo njihove modele koje svi itekako želimo nositi u raznim modnim kombinacijama
  • Jedan od tih modela je i Noelle koji nas jako podsjeća na Birkenstock Arizona
  • Pročitaj također: Scholl natikače nisu više za bakice i medicinare, postale su obuća za najcool djevojke

Od svih silnih trendova koji se pojavljuju (i nameću) iz sezone u sezonu, najdraži nam je onaj u kojemu, već godinama, udobnu, anatomsku obuću nosimo u gotovo svim prilikama i na skoro sve modne kombinacije. Jedan od brendova koji svi uglavnom najviše furamo zasigurno je Birkenstock i to njegovi modeli Arizona, Boston i Madrid. No, Birkenstock je ove godine dobio opasnu konkurenciju jer smo 'iz naftalina' izvukli brend Scholl kojemu su zaista rijetki pridavali pažnju. 

Iako Scholl postoji više od jednog stoljeća i svi za njega znamo cijeli svoj život, njihove modele donedavno baš i nismo smatrali oku ugodnima i udobnost je bila puno važnija od izgleda. Srećom, nama su se ukusi dosta promijenili, a bome je i Scholl malo poradio na dizajnu nekih svojih natikača pa se sada, uz Birkenstock, okrećemo i ovom fora brendu. 

Jedan od Scholl modela koji nam je posebno zapeo za oko su natikače Noelle koje nas jako podsjećaju na Birkenstock Arizona, a čak su i nešto povoljnije od njih. 

Scholl Noelle natikače napravljene su od pluta dok im je gornjište od sitno pletene rafije, a potplat od izdržljive EVA gume koja je otporna na sve uvijete. Krase ih dvije metalne kopče, odnosno dva remena čiji se opseg oko stopala može podešavati. Noelle dolazi u tri boje - zelenoj s bijelim i smeđim detaljima, narančastoj s također bijelim i smeđim detaljima te u bijeloj koja, ako se zagledamo, djeluje pomalo plavičasto te ima bež i smeđe prošivene detalje. 

Cijena Scholl Noelle natikača iznosi 89 eura što ih čini povoljnijima od nekih Birkenstock Arizona verzija kojima cijena seže i do 150 eura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr