Ove dvije prolaznice dijele gen za modu - kladimo se da su u srodstvu!

Pixsell/Lovro Domitrović
Vidi originalni članak
  • Kad kamera našeg fotografa uhvati modno dobro usklađen par, najčešće je riječ o muško-ženskom paru
  • No, ne i ovaj put! Za oko su nam svojim modnim kombinacijama zapele dvije crvenokose prolaznice
  • No, nije samo neobična boja kose ono što dijele - očito im je i smisao za modu objema jaka strana

Mama i kći? Dvije sestre? Samo... prijateljice? Neeee! Ove dvije prolaznice moraju biti u srodstvu - očito je da dijele gen za modu... Od glave do pete smo ih promotrili i ovim dvjema crvenokosim ljepoticama nismo pronašli ni jednu modnu grešku.

Vitke i zgodne, nisu se odjenule slično, ali obje su kombinacije više nego dobre. Mlada djevojka, shodno godinama, figuri i dugim vitkim nogama "priuštila" si je vrlo kratku minicu, a uz nju dobro kombinirala, što se izazovnosti tiče, sasvim neutralne komade - oversize sako, isto tako predimenzionirani sweater i vojničke čizme - izvrsno postignuta ravnoteža. Da ne spominjemo i kako je modni trenutak potpuno pogođen - čizme i ovakav sako su među najvećim ovosezonskim trendovima.

Moda Ulična moda: Valentino cipelice su promijenile sve! Zvijezda su ovog stylinga

Druga prolaznica sa špice odabrala je nešto klasičnije komade poput crnih čizama u špic s višom petom i kožnate jakne (ali strukirane i s faldicama uz donji rub što je čini pomalo drukčijom). Duga suknja ima vanjski dio od tila i veliki volan (volani su ove godine doživjeli veliki povratak) i crnu kožnu torbicu preko ramena.

Moda Zara ima divan novi model čizama. Posebno zanimljiv je jedan detalj

Odaje li ova plameno narančasta kosa da je doista riječ o istim genima ili je djelo frizerskih ruku? Kako bilo, nas veseli misliti da je riječ o ovom prvom...

Posjeti Miss7.24sata.hr