Ove će cipele u 2023. biti obavezan dio modne shopping liste

Instagram @jimmychoo
Vidi originalni članak
  • Modni trendovi za 2023. polako se otkrivaju, a zahvaljujući kolekcijama za nadolazeće sezone, uvijek donekle možemo znati što očekivati
  • U 2023. uz modele maksi suknji u stilu 90-ih i motociklističkih jakni, veliki hit mogle bi biti i cipele s punom petom
  • Ako ih voliš, doći ćeš na svoje. Ako ih ne voliš, to će se promijeniti...

Tijekom 2022. imali smo prilike viđati razne trendove u obući koji su nas zaintrigirali i oduševili, a kako nam je 2023. vrlo blizu, već možemo razmotriti i neke trendove u obući koji bi mogli sljedeće godine biti pravi hit, posebno zahvaljujući modnim kolekcijama koje dizajnerske modne kuće predstavljaju unaprijed.

Iako svakako nije potrebno popratiti svaki modni trend, uvijek je zanimljivo vidjeti što će novog dizajneri predstaviti u svojim kolekcijama i na koji način, a na ovojesenskim Tjednima mode u mnogim kolekcijama za proljeće/ljeto 2023, predstavljene su nove inačice cipela s punom petom, poput modela od trapera dizajnerice Mashe Popove za istoimeni brend.

Moda Ovaj tip čizama izgledat će sjajno u svečanom outfitu, a možemo ih kombinirati i za svaki dan

Cipele na punu petu zapravo su povratnički trend, a bile su popularan model obuće tijekom raznih razdoblja 20. stoljeća. U 2023. možemo očekivati modernizirane verzije i punu petu u modelima sandala, čizama i cipela. 

Moda 12 otkačenih modela cipela koji su ove godine stvarno podigli prašinu

Posjeti Miss7.24sata.hr