Ovaj zimski trend teško je ignorirati: koja od 7 prolaznica ga je najbolje isfurala

Pixsell/Zoe Sarlija
Vidi originalni članak
  • Kaputi u žarkim bojama također su edan od trendova koji se uspješno "primio" među ženama u Hrvatskoj
  • Posebno nas veseli što su ga osim djevojaka prigrlile i zrele žene i jako ga dobro nose
  • Izabrali smo čak sedam najboljih stajlinga s kaputom sa zagrebačkih ulica. Mi svoje favorite imamo, a koji se tebi najviše sviđa?

Tri puta hura za žarke boje zimi! S njima ni maglovit dan nije siv, a ni jedan stajling nije dosadan. Prepoznale su to i mnoge dame pa ponijele jedan od najpopularnijih komada ove sezone (uz krznene kapute, naravno): kaput u žarkoj boji. Ono što nas posebno veseli jest što ne misle samo mlade žene i djevojke da je to komad za njih. Vidjeli smo i podosta dama u zrelijim godinama kako su ga vrlo dobro isfurale, kombinirajući ga sa zanimljivim komadima. Koji kaput odnosno stajling je tebi najbolji?

PUTOVANJE Često ih svojatamo, ali znaš li odakle zapravo potječu ćufte?

1. Crveno za svečane prilike

Da je prilika neka posebna, otkrio nam je buketić u ruci ove djevojke koja je svoj žarko crveni kaput odjenula preko sivog sakoa i uz bijeli T-shirt, crne hlače i gležnjače. Jednostava stajling kojem je kaput žarke boje dao pečat.

2. Kombinacija više komada iste boje

Plavokosa dama svom je kaputu intenzivne plave boje pridružila i pulover iste nijanse plave, pa čak i torbicu - kako je uspjela?! Svaka čast. Crne čizme i hlače sasvim su pale u drugi plan. Nama se sviđa, a tebi?

Ulična moda 7 prolaznica kožne hlače nosi na različit način: čija je kombinacija najbolja?

3. Rozi kaput uz Isabel Marant čizme

Pomalo na raskoraku između elegantnog i sportskog (sportska elegancija?) ova je dama ružičasti kaput spojila s bucama Isabel Marant. Za subotnju šetnju gradom vrlo praktično. Ružičasta boja lijepo joj pristaje...

4. Sportski i dobro

Plavokosa djevojka u opuštenoj je maniri svijetlo plavi kaput iskombinirala s crnim trapericama i dolčevitom te stajliš tenisicama brenda Veja. Zamisli sad ovaj isti stajling, a da je kaput neke tamne boje, crne na primjer? Ni izbliza ne bi bio tako efektan

5. Najcool stajling

Barem po našem skromnom mišljenju. Sve na ovoj dami je originalno i zanimljivo. Ne možemo odvojiti pogleda od svakog komada ponaosob: kaputa (jedini žute boje koji smo vidjeli), torbice, nakita, suknje. Gospođi ne nedostaje kreativnosti ni stila.

Ulična moda Ova je prolaznica pokazala kako dobrim modnim dodacima razigrati crni stajling

6. Dama u crvenom

I ovdje se vidi izdrađen stil. Crveni kaput spojen je sa crvenim šeširom zanimljiva detalja - krzneni bijeli popmponi? Veliki šal raskošna uzorka također koloristički lijepo komunicira s kaputom i šeširom.

7. Nebesko plava boja i metalik gležnjače

Pomalo konzervativne boje i uzorak (na suknji) ova je brineta spojila sa zanimljivim metalik srebrnim gležnjačama te nebeski plavim kaputom što je sasvim izmjenilo stajling koji bi inače bio prilično klasičan.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr