Ovaj styling trik Reese Witherspoon jako dobro stoji ženama koje su napunile 40 godina

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Kad je riječ o modi, hollywoodska zvijezda Reese Witherspoon u samom je vrhu vrsnih poznavateljica
  • Uvijek pazi na izgled, a njene kombinacije oduševljavaju žene diljem svijeta
  • Za ovaj styling-trik tvrdi kako je idealan za žene starije od 40 godina

Svejedno nosi li elegantnu večernju haljinu ili opušteni svakodnevni look: Reese Witherspoon uvijek je fenomenalno odjevena i pravi je stilski uzor. Kao svaki fashionista, ona također ima određene omiljene komade odjeće u koje se kune da su univerzalni i da mogu nadopuniti i usavršiti svaki outfit. Jedan od tih „musthave“ komada u ormaru slavne glumice jest – traper jakna!

Nije pretopla, nije prehladna: traper jakna je savršeni prijelazni komad odjeće te savršeni odabir jakne za hladne ljetne večeri. Kakav je „multitasker“ taj komad odjeće, pokazuju ti kombinacije hollywoodske glumice…

Traper jakna uz skinny jeans

Uz uski model od tamnog trapera ili uz ljetni skinny jeans u bijelom: 44-godišnjakinja pokazuje kako je zaigrano lako kombinirati slatku traper jaknu i kratku varijantu. Još T-shirt ili bluza i visoke pete: i gotov je savršeni svakodnevni izgled – koji će te učiniti nekoliko godina mlađom.

Beauty Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten

Činjenicu da se traper jakna dobro slaže i s haljinom, potkrepljuju i ove fotografije lijepe glumice. Jednom ju je iskombinirala s haljinom u A-liniji, a traper jakna može se i ležerno prebaciti preko ramena kako bi kompletirala outfit – bez da bude napadna.

Moje lijepo zdravo tijelo Tajna njene mladolikosti: Reese Witherspoon dala je recept za napitak koji pije svaki dan i želimo ga isprobati

Posjeti Miss7.24sata.hr