Ovaj model adidasica mogao bi zamijeniti Stan Smith!

instagram @janko_popovic_volaric
Ako si ovih dana u potrazi za novim jesenskim tenisicama, vjerojatno si inspiraciju potražila na društvenim mrežama. A društvene mreže kažu samo jedno - adidas Samba Rose
Vidi originalni članak

Trendseterica Sonja Kovač ih ovog ljeta već isfurala - u kombinaciji s poderanim trapericama vintage izgleda te s majicom Mickey Mouse printa. I odmah smo se zaljubili u ovaj model bijelih tenisica s crnim poprečnim crtama te podebljanim džonom.

Potplat je posebno zanimljiv jer dolazi u smeđoj boji te je načinjen od gume, zbog čega jako podsjeća na model Creepers koji je Rihanna dizajnirala u suradnji s Pumom. No, mjesta tužbi ni sa čije strane nema, jer nova Rose verzija je zapravo preinaka klasičnog Samba modela koje brend adidas proizvodi godinama.

Cijena modela je malo viša, od 674 kune (u Shoe Be Do web shopu) do 749 kn (u Buzzu), što zapravo potpuno u rangu brenda adidas. U domaćoj ponudi su za sad dostupni klasični crni i bijeli model, a nadamo se i nekim pastelnim nijansama...

adidas Originals Bye-bye Superstar: Adidas predstavio novi model kultnih tenisica

Na što nositi ove tenisice? "Na sve!" će uvijek biti naš odgovor, no ako si ziherašica možda u kombinaciji poput Sonjine - uz zanimljive traperice i majicu s likom iz crtića ili cool sloganom!

Posjeti Miss7.24sata.hr