Ovaj Mango kaput nose i najveće modne ikone: Katie Holmes, Sienna Miller, Gigi Hadid i Alexe Chung

Instagram @alexachung
Vidi originalni članak
  • Dobar kaput ne mora koštati pravo malo bogatstvo dokazuju i neke od najbolje odjevenih žena svijeta
  • Alexa Chung, Sienna Miller, Katie Holmes i Gigi Hadid zaljubile su se u Mangov model u nježnoj krem-sivoj nijansi
  • Iako je ovaj kaput u prodaju pušten još početkom veljače, Mango je odlučio obnoviti zalihe, a po odličnoj je cijeni dostupan i na našem webshopu

Kako su stigli hladni dani, tako su krenula i naša beskrajna skrolanja po ovogodišnjoj high street i dizajnerskoj ponudi komada bez kojih niti jedna zima ne može proći, a jedan od glavnih koji nam je bio u fokusu svakako je i kvalitetan kaput. A da jedan kvalitetan i zahvalan model kojeg se može nositi u bezbroj različitih kombinacija ne mora koštati pravo bogatstvo, pokazale su i dokazale i neke od najpraćenijih zvijezda s A liste kada je stil odijevanja u pitanju. 

Moda Upečatljivi kaput brenda COS bit će u središtu svake zimske modne kombinacije

Nije neobično da zvijezde koje si mogu priuštiti i puno skuplje komade nerijetko odaberu nešto iz high street ponude, no kada to učine čak četiri žene s te iste liste, od kojih neke i same nose titule modnih ikona, znači da je u pitanju komad koji nam nipošto ne bi smio proći ispod radara. 

Mango nas svojom ponudom oduševljava već nekoliko sezona, a model kaputa koji su prvi put u prodaju pustili s posljednjim mjesecima prošle zime, odnosno još početkom veljače, postao je toliko popularan i tražen da su ga kupile i redovito nosile i Alexa Chung, i Sienna Miller, i Katie Holmes i Gigi Hadid.

Moda Krenula je po haljinu, vratila se s kaputom! Marijana Batinić nije odoljela ovom domaćem dizajnu

U pitanju je vuneni kaput s dva reda gumbića, komotnijeg kroja, ravnih linija i nježne kremkasto svijetlo sive nijanse, a najbolji dio cijele priče je da je Mango ovaj kaput, iako je nakon što je primijećen na spomenutim slavnim ljepoticama bio rasprodan u rekordnom roku, odlučio vratiti u ponudu.

Provjerili smo kakvo je stanje kod nas i sa zadovoljstvom možemo reći da je ovaj model, u svim veličinama od XXS do XXL, još uvijek dostupan u webshopu po cijeni od 1506,82 kune. Iako nam intuicija govori da je samo pitanje dana, ako ne i sata, kada će mnogi ponovno klikati na onaj dobro poznati gumb 'obavijesti me kada artikl bude ponovno dostupan', u nadi da će Mango obnoviti zalihe i treći put!

Posjeti Miss7.24sata.hr