Ovaj komad bio je obožavan 90-ih, a sad se opet vraća - bi li ga opet nosila?

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Pulover s apliciranim perjem kojeg smo pronašle u novoj Zarinoj kolekciji podsjetio nas je na komade koje su nosile modne ikone devedesetih godina
  • Ovaj upečatljivi model dolazi u tri neodoljive pastelne boje, a možeš ga pronaći po cijeni od 120 kuna
  • Veliki plus dobiva i zbog mekanog materijala koji ga čini nevjerojatno udobnim

U novoj Zarinoj kolekciji pronašle smo modni komad koji nas je poput vremeplova vratio tridesetak godina unatrag. Riječ je o kratko rezanoj majici s okruglim ovratnikom i dugim rukavima koju krase aplikacije s efektom perja.

Ovaj upečatljivi modni komad djeluje kao da je netom posuđen iz ormara Cher Horowitz, ultimativne djevojke s Beverly Hillsa te modne ikone devedesetih. No, ne bi se začudile ni da se našao u garderobi još jedne poznate stilske ikone s malih ekrana - Carrie Bradshaw.

Hit komad Jesenske kolekcije pune su kožnih komada, od tajica, košulja, suknji do haljina - pronašli smo sjajne modele

Primjer: Zara (119,90 kuna)

Prikazani model dostupan je u tri pastelne nijanse uistinu dražesnih imena - lila, jagoda i limun žuta. Ako ga i ti poželiš u svojoj kolekciji za njega ćeš trebati izdvojiti 119,90 kuna.

Primjer: Zara (119,90 kuna)

Ako želiš kreirati izgled koji odašilje 'vibru devedesetih', idealno je ovaj pulover kombinirati uz mini suknju ili traperice 'mom jeans' kroja. Riječ je o efektnom modnom komadu koji će tvojim jednostavnim dnevnim kombinacijama dati sasvim novu dimenziju.

SAVJETI Poznati fotograf otkriva trikove uz koje ti fotke više neće ispasti mutno ili 'ukoso'

 

Posjeti Miss7.24sata.hr