Ovaj bezvremenski baloner je toliko omiljen da je već na posljednjim komadima u web shopu

H&M Foto: H&M
Vidi originalni članak

Bliži nam se sezona blejzera, jakni i balonera i nitko nije sretniji od nas zbog toga. Naime, jedan elegantni baloner iz H&M-a već je osvojio srca i ormare brojnih modnih entuzijastica diljem svijeta u iščekivanju novog godišnjeg doba. Ovaj komad bez napora kombinira praktičnost s bezvremenskim modnim trendovima, a uz to osigurava zaštitu od kiše. Dizajn se odlikuje elegantnom siluetom, visokokvalitetnim vodootpornim materijalom i jednostavnim, a praktičnim detaljima. Ovaj artikl je toliko popularan da su se neke boje već rasprodale, a druge su na posljednjim komadima u web shopu.

Moda Reserved ima odlične natikače od 100 posto kože: neodoljivo nas podsjećaju na popularan dizajnerski model

Elegantan dizajn i značajke

Ovaj dugi baloner iz H&M-a, s dvostrukim kopčanjem, izrađen je od pamučnog kepera te nudi udobnost i sofisticiran izgled. On ima ovratnik i široke revere, što mu daje dašak klasične elegancije. Uz to, vrlo je praktičan zahvaljujući preklopima, jezičcima na ramenima s gumbima, odvojivim remenom za vezanje u struku i manjim remenčićima s gumbima na manšetama. Kaput također uključuje džepove na prednjoj strani i jedan otvor sa stražnje strane, za ventilaciju, što ga čini jednako funkcionalnim koliko i modernim. Ovaj baloner nema podstavu, dostupan je u veličinama od XXS do XL, a cijena mu iznosi 59,99 eura.

Moda Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom

Svestrani stil i razne boje H&M balonera

Jedna od istaknutih značajki ovog H&M balonera je njegova svestranost. Dolazi u četiri sofisticirane boje: sivoj, svijetloj greige boji, bež i tamno kaki zelenoj. Ovaj izbor osigurava to da postoji nijansa koja odgovara svačijem stilu i svakoj prilici. Duljina i opušteni kroj ovog balonera čine ga udobnim izborom za višeslojne odjevne kombinacije, dok široki reveri i dvoredno kopčanje donose bezvremenski, stylish moment. Bilo da se nosi ležerno otkopčan ili stegnut u struku, ovaj se baloner lijepo prilagođava različitim potrebama i odjevnim kombinacijama.

Moda Oduševio nas je komplet koji je Pamela Badžek nosila u Italiji - pronašle smo skoro identičan na Asosu!

Održivi materijali i sastav

Ovaj H&M baloner je izrađen od 100 % pamuka, mekog i svestranog prirodnog vlakna. Podstava džepova kreirana je od 100 % poliestera, od čega je 2 % recikliranog poliestera. Reciklirani poliester dobiva se iz PET boca ili tekstilnog otpada koji se mehanički reciklira i prerađuje u novi materijal. Ova dobro promišljena upotreba materijala ne samo da povećava izdržljivost kaputa, već i smanjuje utjecaj njegove proizvodnje na okoliš, što ga čini još boljim izborom.

Life&style Ovo bi mogao biti najbolji način za očistiti Birkenstock natikače i riješiti se crnih otisaka stopala s njih

Sa svojim elegantnim dizajnom, svestranim stilom i održivim sastavom, nije ni čudno što ovaj H&M baloner doslovno leti s virtualnih polica. Ako ti je potreban novi baloner za nadolazeću sezonu i poželjela si baš ovaj primjerak, kupovinu je potrebno obaviti brzo, prije nego što ovaj popularni artikl postane prošlost. Možeš ga naručiti putem linka.

Posjeti Miss7.24sata.hr