Ova tri komada s oduševljenjem ćemo nositi kad su jutra hladna, a dani već topli!

INSTAGRAM @dilarakaynarca
Vidi originalni članak
  • Ožujak obožavamo jer konačno možemo nositi tanje komade zimske odjeće
  • Naravno, još uvijek se moramo utopliti, no u tanje slojeve
  • Odabrali smo 3 odjevna komada koja će popraviti svaki look  na kraju zimske sezone

Sada kada su već zadnji dani veljače prevrtljača, ožujak nam ipak donosi stabilnije i manje hladno vrijeme. I znamo da se još uvijek nose kaputi, deblje veste, ali i slojevita odjeća općenito. Doista, već odbrojavamo dane od početka proljeća, pa ga možemo pozdraviti barem bojom odjeće. Odabrali smo tri looka s tri ključna komada odjeće koji će te istaknuti iz mase, a sličnih modela ima i u trenutnoj ponudi:

1. Bijeli kaput na vezanje

Velike smo ljubiteljice kaputa boje devine dlake, no ponekad mu moramo naći zamjenu, posebno ako dolazi u predivnoj bijeloj boji. Nemoj nas odmah napasti - znamo da ovaj kaput nije nosiv na dnevnoj bazi jer je mamac za mrlje i nečistoću, no zato ga i možemo nositi u ožujku kada je broj padalina i vremenskih nepogoda minimaliziran.

STREET STYLE 3 proljetna kaputa ovih prolaznica su nas očarala. Pa smo pronašle takve u dućanima

2. XXL kardigan

Još jedna prednost ožujka je što nema velikih odmaka u temperaturi kroz dan, pa ako iz kuće izađeš u tanjem kaputu ili XXL vesti moći ćeš te komade nositi kroz dan bez straha od pothlađivanja ili preznojavanja. Veliki predimenzionirani kardigani su zapravo idealni za kraj zime i početak proljeća. Više otkrivaju od kaputa, sjajno se nadopunjuju na dnevni outfit, a uz minijaturnu promjenu modnih dodataka postaju podloga za modnu kameleonku. Djelovat ćeš kao da svaki dan nosiš drugačiji outfit.

3. Kožne hlače

Skinny hlače od kože ili ekokože su već godinama omiljeni model hlača za zimski period. Specifične su zato što uz malu izmjenu ostatka looka se s lakoćom iz dnevnog pretvaraju u večernje izdanje. Isto tako, vrlo su riskantne jer plešu na granici dobrog ukusa. Ako ih kombiniraš s kožnom jaknom ostavit ćeš dojam kiča, a uz dobre vunene komade možeš izgledati poput supermodela koji se šeće ulicama New Yorka u slobodno vrijeme...

Posjeti Miss7.24sata.hr