Ova prolaznica se doista potrudila oko stajlinga: koliko je uspješna bila?

Pixsell/ Kristina Štedul Fabac
Vidi originalni članak
  • Ljeto očito budi kreativnost u odijevanju, dokazuje to ova prolaznica
  • Svaki odjevni predmet na njoj je zanimljiv, vala podrobnije izučiti i haljinu i cipele i torbu
  • A sve zajedno... Kako ti se sviđa kombinacija koju je složila?

Off-the-shoulder haljina koja otkriva ramena pravog je ljetnog uzorka, plavo-bijelih prugica, ali i puna, da ne kažemo krcata, zanimljivih detalja. Ovdje su tanke naramenice fluorscentno žute boje, mikroskopski rukavići, volan na donjem dijelu, a haljina je straga duža nego sprijeda. Osim toga, prugice nisu iste, na nekim su dijelovima vodoravne, na nekima uspravne, na nekima idu ukoso. Na ovoj haljini doista imate što za proučavati!

Life&style Ne znaš kako preživjeti ljetne vrućine? Imamo brrrza rješenja i cool nagrade!

Da ni ostatak outfita ne bi bio običan i dosadan, ovdje je šarmantna pletena torba žarkozelene boje s velikom kićankom i zlatnim ručkama te stvarno zanimljive sandale. Blok pete, kopčaju se nitnama na tri široka remena i sežu iznad gležnjeva. 

Ulična moda Dugi sako, bicke i natikače sa zmijskim uzorkom - ovakav stil ne viđamo često

U kosi je marama žarkih boja, nakit je od tirkiza... Znamo da treba dosta truda za složiti ovakav stajling, no ako ti je "previše", evo par tipičnih ljetnih komada sa svijetlo plavim prugicama koji lijepo otkrivaju ramena svojim off-th-shoulder izrezom. Ostatak kombinacije složi sama, po svom ukusu.

S lijeva na desno: haljina (Reserved, 159,90kn); jednodjelni badić (H&M, 250,ookn); kombinezon (H&M, 290,00kn), bluza (H&M, 110kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr