Ova prolaznica nosi čak 4 komada koja su hit ove godine - i baš ih je dobro spojila

Pixsell/Tibor Jurjević
Vidi originalni članak
  • Uvijek se naglašava da ne treba slijepo pratiti svaki novi trend i slažemo se
  • No nabaciti čak četiri trendy komada i ne pretjerati, e za to je potreban dobar osjećaj za modu
  • Ova vesela prolaznica dobro je spojila karirani kaput, široki remen, kaubojke i široke traperice

Simpatična brineta široka osmijeha dobar je primjer kako slijediti nove trendove, a pri tom ne odjenuti ništa što nam ne pristaje niti pretjerati u tome. Očito dobro osluškuje modu (ili čita miss7 jer smo o svakom od ovih komada već pisali), na sebi ima sve najpoželjnije komade, a lijepo ih je i s ukusom spojila.

Život Ispovijest žene koja je preboljela karcinom dojke: "Pjevala sam putem na kemoterapiju"

Najupadljiviji je kaput kariranog uzorka. Ovaj klasični uzorak vratio se ove zime na velika vrata i to upravo na sakoe i kapute. Najčešće ga prate i klasične boje - siva, bijela, smeđa, crna, katkad s malo crvene. No mogu se naći i oni koju su otišli korak dalje, pa je na nekim modelima i više upadljivih boja.

Drugo o čemu smo pisali, a vrlo je moderno ove sezone je upadljivim remenom naglasiti struk, a nosi se preko sakoa i kaputa, ali i oversized džempera te haljina. Fora je jer nas čini vitkijima, a nosi se u svim varijantama: široki remeni, tanki i ženstveni, s upadlljivim kopčama. Ukratko, totalno je cool ovaj hit modni dodatak uklopiti u bilo koju kombinaciju

Ulična moda Profinjeno, a seksi - to nam prvo pada na pamet kad pogledamo stajling ove djevojke

Nadalje, ovdje su vrećaste traperice, nova zvijezda u sazviježđu silnih modela traperica i kaubojke, jednostavno nezaobilazne zime. Ma što mislila od njima voljela ih ili mrzila (do sada), ovaj se trend ne može previdjeti. U tako kratkom roku su postale tako popularne, mnogo, mnogo žena ih nosi da nam se čini da ove zime nadjačavaju čak i gležnjače.

Posjeti Miss7.24sata.hr