Ova maksi traper haljina otvorenih leđa iz Zare toliki je hit da samo što se nije rasprodala!

Zara Foto: Zara
Vidi originalni članak

Malo je stvari koje kreiraju toliko uzbuđenja kod modnih entuzijastica kao dobro izrađen, održiv i moderan komad odjeće. Još ako se radi i o iznimno udobnom komadu koji izgleda stylish bez previše truda, to je dodatni bonus. Tako nam se na radaru našla maksi traper haljina s otvorenim leđima iz Zare koja nas je jednostavno oduševila. U tome očito nismo bile jedine jer je na web shopu njezin trenutni status “coming soon”, ali je zato dostupna još u nekim poslovnicama. Nesumnjivo ćemo se zaputiti u jednu od njih prije nego što se u potpunosti rasproda!

Moda U Stradivariusu smo pronašle divan pleteni top za stylish ljetne kombinacije

Dizajn ove hit haljine iz Zare

Ova haljina djeluje iznimno udobno sa svojim ravnim dekolteom i tankim podesivim naramenicama, a dužina joj seže skoro do poda. No, ono što je najviše privuklo našu pažnju su otvorena leđa s elastičnim rubom i nabori na stražnjem dijelu haljine koji joj daju poseban štih i volumen. Pružaju razinu sofisticiranosti haljini koja je kreirana od naizgled ležernog trapera te je dokaz sposobnosti brenda da na najbolji mogući način kombinira udobnost i stil.

Održivost i upute za održavanje

Ova haljina nije samo lijep odjevni komad. Ona je izrađena od 100 % pamuka, uključujući 15 % recikliranog pamuka i 60 % organski uzgojenog pamuka. Korištenje recikliranog pamučnog tekstilnog otpada pomaže u ograničavanju potrošnje sirovina. Ova je haljina potvrđuje činjenicu da moda može biti i održiva i trendi.

Moda Marama će ponovno biti "it" trend za ljeto bez obzira na tvoju destinaciju - ovo je 15 najljepših

Pravilna briga za odjeću neće samo produžiti njezin životni vijek, već i osigurati to da pravilno brinemo o okolišu. Ova haljina zahtijeva pranje na nižim temperaturama i programima koji su nježniji za odjeću te pomažu u zaštiti boje, oblika i strukture tkanine. Može se prati u perilici na najviše 40 stupnjeva Celzijevih s kratkim ciklusom centrifuge te se ne smije izbjeljivati.

Ova maksi traper haljina iz Zare savršen je spoj stila, udobnosti i održivosti. Izgleda sjajno, udobna je i napravljena sa svjesnim nastojanjem da se smanji utjecaj na okoliš. Ako tražiš svestranu haljinu koja je u skladu s tvojim modnim ciljevima, ali i životnim vrijednostima, ovo bi mogao biti savršen komad za tebe. Cijena haljine je 35,95 eura, a detalje o njoj, kao i o tome u kojim poslovnicama su dostupne koje veličine (od XS do XXL), možeš saznati na linku.

Moda Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja!

Posjeti Miss7.24sata.hr