Ova 3 modela suknji ove jeseni i nadolazeće zime bit će apsolutni modni hit

Instagram@ivanaparadzikovic
Vidi originalni članak
  • Ovisno s čim je spojiš, jednu suknju možeš nositi na mnogo različitih načina
  • Ovaj ženstvani komad stoga je dobra investicija
  • Ove godine istakla su se tri modela: plisirane koe ne silaze s trona, uvijek seksi kožne suknje te suknje koje više otkrivaju nego skrivaju

Suknja, ovaj ženstveni komad ima sto lica i dopušta nam veliku kreativnost pa tako istu kuknju možemo nositi na mnogo različizih načina. Donji dio treba spojiti s gornjim, a ista suknja može ići s t-shirtom, oversized puloverom, vestom na kopčanje, prozirnom bluzom... Pa u ove jesenske dane slijede varijacije sa sakoom, kožnom jaknom, kaputom, bundicom, gležnjačama, visokim čizmama, mokasinama, tenisicama. Zato, kupiti jednu suknju znači doista osvježiti ormar.

Life&style Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel?

Kožna suknja - za opasne cure

Nakon što smo poludjeli za hlačama od kože (ili imitacije kože) na red je došla kožna suknja. Ove jeseni su ih trgovine pune, a kako je postala it komad nudi se u najrazličitijim krojevima i detaljima, cigareta kroja ili A-kroja, na kopčanje, s velikom mašnom, s remenom, pa čak i plisirana u čemu se preklapa s drugim velikim trendom. Osim najseksepilnije crne i klasične smeđe, kužnih sukanja ima i u drugim bojama poput crvene i zelene.

S lijeva nadesno: Stradivarius (199,90); Stradivarius (199,90kn); Zara (229,90kn); Zara (199,90kn)

Novi trend Zavirili smo u Zaru i otkrili što će biti najveći jesenski trend kad govorimo o topovima i bluzama

Plisirana suknja - trend se nastavlja

Plisirane suknje nisu novost - sigurno već znaš kako ih nositi. Činilo se da su na vrhuncu popularnosti prošle godine, ali trend se nastavio i ove, s još većim zamahom. I dalje su vrlo popularne, a sad su došle u novim oblicima. Nisu samo jednobojne već i sa zanimljivim uzorcima, a posebno su nam fora one karirane, od debljeg vunenog materijala. Također, ima ih i u izvedbi od umjetne kože, a postoje i one od prozirnih materijala, šifona ili tila s podsuknjom u čemu se preklapaju s našim trendom broj 3...

S lijeva nadesno: Zara (229,90); Zara (229,90); Mango (349,90); H&M (260kn)

Prozirne suknje - jer seksi je otkriti ponešto

Izgleda da je s dolaskom jeseni sve postalo prozirno, potpuno netipično za hladniju sezonu. Vrlo su popularne prozirne haljine od tila, topovi i košulje od organdija (po mogućnosti s puf rukavima), pa sablažnjive nisu ni suknje kroz koje se vidi. Većina ih ipak ima podsuknju tako da je potpuno proziran tek donji dio suknje. Ovaj "nježni" komad dobro izgleda u kombinaciji s robusnim gležnjačama i oversized puloverom, na primjer.

S lijeva nadesno: Zara (229,90kn); Zara (229,90kn); Zara (149,90kn); Stradivarius (149,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr