Otkrivamo ti koje će tenisice biti u trendu tijekom 2021. godine - te koje više nisu 'in'

Pinterest
Vidi originalni članak
  • U ovo vrijeme izolacija, distanci i izbjegavanja druženja, tenisice i trenirke su nam apsolutno bitne
  • Otkrit ćemo ti koji modeli tenisica će ove godine biti 'in', a koji 'out'
  • Visoke tenisice i tenisice za trčanje će ponovno biti u glavnom fokusu 

Poznato je da je moda ciklična: dolaze novi trendovi, stari trendovi odlaze, a u redovitim razmacima na sceni se ponovno pojavljuju modeli za koje se vjeruje da su već zaboravljeni. Ponekad pokrenu i potpuno novi hype. Otkrit ćemo ti koji su trendovi tenisica u 2021. godini IN te od kojih se opraštamo (za sada):

IN: svijetle tenisice - OUT: crne tenisice

Blistavi bijeli i svijetli kremasti tonovi nisu u trendu samo kod odjeće, nego i kod tenisica za 2021. godinu. Outfit čine lijepim, čistim i bezvremenskim, a ove tenisice uvijek se najbolje mogu kombinirati. Pantone boje godine „Illuminating“ (svijetlo žuta) i „Ultimate Gray“ (svijetlo siva) također će ove godine igrati važnu ulogu kod tenisica. Ono što već sada možeš staviti u garderobu su tenisice u crnoj boji.

IN: visoke tenisice - OUT: chunky tenisice

Takozvane chunky tenisice, tj. tenisice s glomaznim potplatima, poput modela „Triple S“ iz Balenciage, sada su na pauzi. Umjesto toga, visoke tenisice slave novo rođenje, a zahvaljujući svojoj visini izgledaju posebno sportski i ležerno. Ne slažu se s haljinama i suknjama (osim ako ti se ne sviđa težak stilski prekršaj), ali mogu se savršeno kombinirati s trapericama uskog kroja, kožnim hlačama, kratkim hlačama ili čak trendi vinil hlačama.

PROMO Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u Hrvatsku

IN: tenisice za trčanje - OUT: tenisice s logom

Neko su vrijeme grješno skupe tenisice s logotipom dizajnera kao što su Louis Vuitton, Fendi, Gucci i Givenchy osvajale street style scenu, ali 2021. dosta je logotipa, simbola i amblema. Umjesto toga, u skladu s lockdownom, udobnost je glavni prioritet: tenisice za trčanje su se vratile! I to osobito stilovi iz 2000-ih s neobičnim kombinacijama boja i uzbudljivom kombinacijom materijala nalaze se na vrhu popisa koje moraš imati.

modni izlog Balenciaga ima vrlo čudne tenisice na petu od 8.000 kn, bi li ih ti nosila?

Posjeti Miss7.24sata.hr