Oran natikače godinama nitko nije svrgnuo s trona: U Zaru su stigli slični modeli, a ima i leopard uzorak

Instagram @ingridwilkinson
Vidi originalni članak
  • Nerijetko natprosječno visoke temperature polagano, ali sigurno brišu razlike između ljetne i proljetne garderobe, čineći brojne komade prikladnima za topliju sezonu
  • Najbolje to dokazuje aktualna ponuda mnoštva brendova koja je počela vrvjeti sandalama i natikačama i prije nego što nam je proljeće uspjelo kalendarski stići
  • U Zaru su tako stigle popularne natikače u šest privlačnih varijanti inspirirane već godinama najpopularnijim modelom Hermès Oran

Iako natikače u pravilu puno češće povezujemo s ljetom nego proljećem, nerijetko natprosječno visoke temperature polagano, ali sigurno brišu razlike između ljetne i proljetne garderobe, čineći brojne komade prikladnima jednostavno za topliju sezonu. Najbolji dokaz - aktualna ponuda mnoštva brendova koja je počela vrvjeti sandalama i natikačama i prije nego što nam je proljeće uspjelo kalendarski stići.

A ako je suditi prema modelima koji nas već sada mame s polica, među najpopularnijima će i ove godine biti Hermèsov kultni model natikača imena Oran kojeg već godinama nitko nije uspio svrgnuti s trona i čija je popularnost rezultirala nebrojenim sličnim high street varijantama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Benz (@sandrabenz)

Hermèsovom modnom klasiku čijoj je eleganciji i minimalističkom dizajnu koji je u stanju podići svaku kombinaciju nemoguće odoljeti, koji djeluje sofisticirano na krajnje nenametljiv način i koji je nosiv uz doslovno svaki komad (pro)ljetne garderobe koji postoji te k tome dolazi u nekoliko desetaka jednako šarmantnih i privlačnih varijanti, svojom su iteracijom proteklih godina odlučili parirati mnogi, od našeg Borova do Stevea Maddena, Nexta i Zare, a španjolski high street gigant isti je model u svoju ponudu dodao i ove godine.

Moda Nose se i sportske balerinke: križanci balerinki i tenisica pristigli su na police dućana

Jednostavno nazvane ravne prekrižene kožne sandale, Zarine natikače dolaze izrađene od prave kože, odišu onim istim tihim luksuzom koji je odlika i modela kojim su inspirirane, a zasad su dostupne u šest privlačnih varijanti. U usporedbi s originalnim Oran modelima kojima se cijena kreće od 595 do 1320 eura, ove Zarine nam se čine kao pun pogodak, a samo se nadamo da će, s ozbirom na iznimno povoljnu cijenu, u narednim mjesecima stići još boja. 

Trenutačno se nude svijetlo smeđe i zlatne od glatke kože, tamno smeđe od lakirane kože, crne i krem od kože s kroko teksturom te dlakavi model leopard uzorka, a cijena svih modela je tek 25,95 eura i sve su dostupne u širokom rasponu veličina, od broja 35 do broja 42. Pitamo se samo koliko će vremena proći prije nego što uz svake osvane oznaka 'rasprodano'.

Moda Nova Borovo kolekcija uključuje pet natikača u stilu Birkenstocka. I koštaju dosta manje od stotinjak eura...

Posjeti Miss7.24sata.hr