Ono što je bijela košulja ljeti, to je svijetlo plava ujesen. Donosimo 15 modela za stylish kombinacije

Instagram @cristinahudacov Instagram @cristinahudacov
Vidi originalni članak

Bijela košulja je ultimativni komad u ormaru svake žene tijekom ljeta, a usudili bismo se reći da joj svijetlo plava parira u jesenskoj sezoni. Košulje u svijetlo plavoj boji najčešće vežemo za poslovne modne kombinacije i na prvu pomisao kako bismo je nosili, pomislimo na odijela ili suknje uskog kroja te neizostavne, salonke na visoku petu. Ipak, to ne mora nužno biti tako, jer s godinama je svijetlo plava košulja postala dio svakodnevnih lookova brojnih djevojaka. Nosi se gotovo sve, pa čak i ispod gornjeg dijela trenirki i džempera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Petković (@lady.kruzic)

Ipak, pronaći dobru svijetlo plavu košulju, ponekad može biti zeznuto. Imamo osjećaj da su najviše dostupne u jesensko vrijeme kada je u modnom svijetu naglašen upravo poslovni stil, kao i stil školarke u kojemu su također često zastupljene svijetlo plave košulje. Ali, ne možemo se oteti ni činjenici da je jesen vrijeme kada najviše nosimo i boje s kojima se ona odlično slaže, kao što su razne nijanse bež, smeđe i neizostavne crne te sive boje.  

Moda Zataknuti oversized košulju u hlače baš i nije lako: na TikToku smo pronašli super trik koji sve olakšava

Ženski modeli svijetlo plavih košulja često dolaze s bijelim prugama, a mi smo uz njih izdvojili i one čisto plave. Tako da, bilo da voliš jedan ili drugi, ovdje ćeš pronaći nešto za sebe. Kako bismo iskoristili priliku za kupovinu dobre svijetlo plave košulje, dok je ponuda poprilično dobra, odlučili smo škicnuti u web trgovine i izdvojiti 15 modela iz kojih se, ove jeseni, nećeš skidati. 

Svijetlo plave košulje bez pruga

 

Svijetloplave košulje s bijelim prugama

Posjeti Miss7.24sata.hr