Olja Vori u haljini iz Zare pokazala je kako to izgleda sjajna ljetna kombinacija

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Supružnici Vori ovih dana uživaju na obiteljskom odmoru, a jedna od lokacija koju su posjetili bila je Rogoznica i obližnje jezero Zmajevo oko
  • Tom prilikom ova ljubiteljica mode odlučila se odjenuti sjajnu prozračnu ljetnu haljinu iz Zare čija cijena doseže 299,90 kuna
  • Cjelokupnu kombinaciju upotpunila je sportskim sandalama sa zlatnim elementima te kožnom torbicom

Proslavljeni rukometaš Igor Vori sa svojom obitelji boravi na odmoru na Jadranskoj obali, a fotografije s njihovog ljetovanja radi dijeli i njegova supruga Olja. Tako je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pratiteljima otkrila kako su posjetili Rogoznicu te jezero Zmajevo oko. Objavu je popratila sljedećim opisom: "Sa mnom dobiješ partnera, ljubavnika, najboljeg prijatelja ...sve". Podsjetimo, supružnici Vori ove će godine proslaviti dvadeset godina zajedničke ljubavi koja je 2007. godine okrunjena brakom.

Beauty Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten

Ova velika zaljubljenica u modu još je jednom uspjela privući pažnju svojom odjevnom kombinacijom. Za ovu priliku odjenula je sjajnu ljetnu kombinaciju sastavljenu od crvene midi haljine, sandala s povišenom petom i kožne torbe. Haljinu krasi bijeli vez, okrugli dekolte te kratki puhasti rukavi s elastičnim oblogom. Ako je i tebi zapela za oko možeš ju pronaći u aktualnoj Zarinoj ponudi, a njezina cijena iznosi 299,90 kuna. 

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Karla Store (1.150,00 kuna)

Modni savjet Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije

Premda je haljina bila središnji komad, 38-godišnjakinja je modnu kombinaciju uskladila sa sandalama talijanskog branda Tosca Blu čija cijena iznosi 1.150,00 kuna. Riječ je o sandalama koje su pravo oličenje termina sportska elegancija budući da je udoban potplat inspiriran onima trkaćih tenisica, a spojen je s luksuznim zlatnim detaljima u vidu kopča i tankog remena. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr