Odijela za krizmu: odabrali smo 15 modela u kojima ćeš zasjati

Instagram @officialvictoriabarbara
Vidi originalni članak

"Što obući za krizmu?" jedno je od glavnih pitanja koje mori brojne mlade djevojke, ali kume i mamae i gošće kako se bliži dan primanja sakramenta. Prilikom odabira odjeće za svečana događanja, bilo bi lijepo promisliti hoćemo li tu modnu kombinaciju moći odjenuti još nekada u životu. Kada su u pitanju odjela, s njima nema pogreške, vječna su klasika koju možemo nositi koliko god puta želimo i za razne prigode. Prilikom kupovine odjela za krizmu, kupuje se komad koji je moguće kombinirati na razne načine i u potpunosti ga prilagoditi vlastitome stilu. 

Odjela su odličan izbor za krizmu jer će kao komad nositi glavnu priču, a dodatci će cijeli izgled napraviti zanimljivim. Ispod odijela možeš odjenuti jednostavnu bijelu majicu ili neku od proljetnih bluza. Ako se odlučiš da tvoje odijelo za krizmu bude u nekoj nježnijoj boji, cijelu kombinaciju možeš začiniti modnim dodatcima po želji. Odluči se za torbicu u zanimljivoj boji ili za nakit uz koji te vežu uspomene. 

Izdvojili smo iz ponude 15 modela odjela za krizmu u kojima ćeš zasjati na samom događanju. U isto vrijeme kupit ćeš modni komad koji ćeš moći nositi još dugo i u raznim prilikama. 

Bijelo odjelo za krizmu 

Svijetlo plavo odijelo za krizmu na zanimljivo kopčanje 

Žuto odijelo za krizmu 

Sivo odjelo za krizmu

Blijedoplavo odijelo za krizmu

Svijetlo zeleno odijelo za krizmu

Laneno bijelo odijelo za krizmu

Bež odijelo za krizmu

Oceansko plavo odijelo za krizmu

Maslinasto zeleno odijelo za krizmu

Ružičasto odijelo za krizmu

Crno odijelo za krizmu

Zeleno odijelo za krizmu

Bež oversized odijelo za krizmu

Tamno ružičasto odijelo za krizmu

Moda Bijelo C&A odijelo isplati se kupiti već sad, cijelo proljeće i ljeto bit ćeš zadovoljna dom odlukom

Posjeti Miss7.24sata.hr