Obožavamo narukvice naredane na ruku, ali mrzimo kad se zapetljaju. Ovaj trik će to spriječiti

Instagram @glow.adora
Vidi originalni članak

Suptilan nakit i nošenje samo jednog prstena, ogrlice ili narukvice već dugo nije popularno. Naime, svi smo se okrenuli nešto kičastijem upotpunjavanju outfita i uglavnom oko vrata nosimo nekoliko ogrlica, na prstima i po nekoliko prstenja, a oko ruke mnoštvo narukvica. I sve to izgleda baš cool! Kada je riječ o narukvicama, one su posebno raznolike jer mogu biti čvrste, od konca, plastične ili nalik na tanki lanac s privjeskom kakve uglavnom najčešće i nosimo. 

Upravo narukvice koje nalikuju na tanki lanac nam, kod redanja više narukvica na jednu ruku, mogu stvoriti problem jer se nerijetko zapetljaju jedna o drugu što, ne samo da ne izgleda lijepo, već stvara neugodan osjećaj prilikom nošenja i oštećuje same narukvice. No, da bismo to spriječili, možemo se poslužiti jednim brzim i jednostavnim trikom. 

@jess_whitneyx A bracelet hack you probably already knew ✨ #bracelethack #bracelets #jewelry #jewellery #jewellerytok #fyp ♬ original sound - jess_whitneyx

Naime, tiktokerica Jess Whitney je na svom profilu podijelila video u kojemu, na baš jednostavan način, možemo spriječiti da nam se narukvice zapetljaju. To ćemo postići tako što ćemo dvije (ili više) narukvica prikvačiti jednu o drugu tako da dobijemo jednu, dugu narukvicu te ju potom jednostavno omotati oko ruke u nekoliko slojeva i zakopčati ju na klasičan način. Može li jednostavnije od ovoga? Sigurni smo da ne može. 

Iako nam je ovo rješenje za problem koji muči mnoge djevojke, bilo 'pod nosom', mnogi su (uključujući i nas), ostali prilično iznenađeni što su to tek sada otkrili, a svoje oduševljenje s jednostavnošću ovog trika su podijelili i u komentarima. 

"Pa upravo gledam ovaj video s dvije zapetljane narukvice oko ruke, ovo je pravo otkriće", "Zaista nisam znala da je rješenje ovako jednostavno", "Obožavam te, spasila si mi dan", samo su neki od oduševljenih komentara. 

Posjeti Miss7.24sata.hr