Nove UGG čizmice ponovno dolaze s neodoljivom mašnom!

Instagram @ugg
Omiljeni brend zimskih čizmica UGG, svake godine predstavlja nekoliko novih modela svojih najpopularnijih čizama, a ove godine one dolaze s - mašnicama!
Vidi originalni članak

Imamo osjećaj da su UGG čizmice u Hrvatskoj iz godine u godinu sve popularnije! Već s prvim hladnijim danima po navici iz ormara vadimo svoje omiljene krznene čizmice, a osim što su super tople i na najnižim temperaturama, svaka djevojka koja ih je ikada stavila na nogu zna koliko su udobne. 

Svake sezone, uz svoje provjerene klasike, UGG predstavlja nekoliko novih modela svojih mega popularnih čizmica, koje ponekad krasi neočekivana boja, materijal ili pak detalj poput - mašnica! UGG čizmice s mašnom prvi su puta predstavljene lani, a u rekordnom su roku dobile svoje vjerne obožavateljice.

Bailey Bow II, 1.300 kuna

Model s mašnom dobio je ime Bailey Bow, a kako se vraća drugu godinu za redom UGG ih je ove godine nazvao Bailey Bow II. Čizmice dolaze u tri metalik boje: klasičnoj UGG boji kestena, zatim blijedo ružičastoj i nebesko plavoj; ali i četiri klasične UGG nijanse: crnoj ,sivoj, boji kestena i tamno plavoj.

MODA Najpopularnije Zarine čizme su se vratile, no s jednim drukčijim detaljem!

Postoji i visoki model UGG Bailey Bow u crnoj i boji kestena, a cijena mu je 1.600 kuna. Osim modela za odrasle, UGG je predstavio i Mini Bailey Bow II, koji će biti savršen za sve mame koje žele biti matching sa svojim djevojčicama...

Posjeti Miss7.24sata.hr