Nova Mohitova kolekcija obojena je zelenim tonovima i potpuno nas je osvojila

Mohito
Vidi originalni članak
  • High street brend Mohito, osim odličnih komada na sniženju koje još uvijek traje, već ima i zanimljivu novu kolekciju
  • Svakodnevni odjevni komadi i modni dodaci osim u klasičnim neutralnim nijansama dolaze i u specifičnoj nijansi jarko zelene 
  • Potpuno u zelenoj boji ili u kombinaciji s nekom drugom, nove komade iz Mohito Energetic Beat kolekcije jedva čekamo nositi

Kao i većina high street brendova i Mohito je predstavio nove komade u novoj mid-season kolekciji. Veste, haljine, košulje, udobne hlače i traperice te brojni casual modni dodaci samo su dio nove Energetic Beat kolekcije u kojoj se posebno ističu oni u vibrantnoj zelenoj nijansi. 

Moda Mohito salonke s ukrasnom potpeticom spoj su upečatljivosti i elegancije

Jakna kratkog kroja na kopčanje i s patentnim zatvaračem, kao i stylish mokasinke izrađene su od recikliranog poliestera, dobivenog od materijala poput plastične ambalaže, a korištenje ovog materijala je jedan od koraka kojima Mohito podržava održivu modu.

Jednostavni krojevi pamučne košulje haljine i pulovera od udobnog tankog pletiva u kombinaciji s upečatljivom zelenom bojom, dovoljno su minimalistički da se uklope u većinu kombinacija, ali će ih zbog boje u trenu učiniti posebnijima!

Modni dodaci s elementima zelene boje također će biti odličan dodatak našem casual outfitu te ga izdvojiti od ostalih. 

Moda Prošivene jakne iz Reserveda sad su na velikom sniženju, izabrali smo najljepše

Posjeti Miss7.24sata.hr