Nose se hulahopke s uzorkom, a evo i kako!

Instagram @haileybieber
Neodoljivi modni dodatak koji će začiniti svaku tvoju zimsku kombinaciju svakako su čarape s (različitim) uzorcima
Vidi originalni članak

Nećemo baš reći da su klasične jednobojne hulahopke postale out, ali sigurne smo se da ćeš se složiti s nama da su one s različitim uzorcima pravi hit! Iako su, zapravo, "oduvijek" bile prisutne, mogle bismo reći kako su tek ove sezone dobile svojih najvećih "pet minuta slave". Instagram su preplavile fotografije modnih blogerica i influencerica u različitim modnim kombinacijama upravo s ovim must have komadom, a mi smo ih izdvojile nekoliko za inspiraciju

ZA TOPLE DANE 3 maštovite odjevne kombinacije za super toplu jesen

Animal print

Animal print postao je omiljeni uzorak na svim odjevnim predmetima, obući i modnim dodacima. Stoga i ne čudi da su upravo najlonke s baš ovim uzorkom najpopularnije i najtraženije u modnom svijetu. Kako su same po sebi prilično upečatljive i efektne, djevojke ih najčešće kombiniraju uz jednobojne odjevne komade. Želiš li igrati na sigurno, dobar izbor svakako je mala crna haljina, a nećeš pogriješiti ni s crno-bijelom kombinacijom. Možeš, naravno, kombinirati i komade u jesenskim bojama i tonovima. 

Rombovi

Glavna zadaća hulahopki s rombovima je pojačati efekt cijelog outfita i one odlično obavljaju taj zadatak. Ovisno o veličini rombova, mogu biti veoma upečatljive. Odlično se uklapaju u kombinaciji s kožnom suknjom, koja je, također, ove jeseni must have komad. Najbolje ih je kombinirati uz jednobojne komade, ali ni u ovom slučaju nije zabranjeno poigrati se s različitim uzorcima. 

Točkice

Točkice su svoju popularnost stekle još prošle godine, a ni ove ih ne volimo ništa manje. Sitne, krupne, crne, bijele, šarene... Ma kakve god! Jednostavno su neodoljive. Lako ih je kombinirati, a čak i najjednostavniju modnu kombinaciju učinit će zanimljivom. Želiš li nešto odvažnije, možeš eksperimentirati s različitim uzorcima na odjeći ili modnim dodacima. Ne zaboravi da je danas u modi (gotovo) sve dopušteno!

Zvjezdice

Ne, zvjezdice nisu rezervirane samo za djevojčice. Sve više djevojaka nosi ovaj uzorak na najlonkama, a jasno nam je i zašto - presladak je! Osim toga, uz zvjezdice stajling nikako ne može biti dosadan i "običan". Podižu baš svaku kombinaciju i daju joj poseban štih. Najbolje ih je kombinirati uz mini suknje i haljine kako bi što više došle do izražaja. 

TRIK S ovim trikom najlonke će ti puno, puno duže trajati

Ostali uzorci

Osim animal printa, točkica, zvjezdica i rombova, na modnoj su sceni dobrodošli i svi ostali uzorci. Bilo da je riječ o srcetima, cvijeću, prugama, pusama... Svi su IN! Nemoj se ustručavati nositi ih i na tenisice i na cipele i štikle i gležnjače i visoke čizme. Dobro izgledaju u apsolutno svakoj kombinaciji. A što se tiče odjeće, ni tu nema pravila! Budi maštovita!

Posjeti Miss7.24sata.hr