Nina Badrić zablistala u skupocjenom dizajnerskom kombinezonu

Instagram @haileybieber
Riječ je o komadu iz jesenske kolekcije slavne dizajnerice Diane von Furstenberg koji košta gotovo pet tisuća kuna
Vidi originalni članak

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica poznata je po svom elegantnom modnom ukusu, a ovoga puta osvojila nas je chic kombinezonom vrijednim gotovo pet tisuća kuna. Nina je, naime, na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima nosi ovaj 'it' komad i izazvala brojne pozitivne reakcije na račun svog izgleda. Riječ je crnom kombinezonu s printom ptica kojega potpisuje slavna belgijsko-američka modna dizajnerica Diane von Furstenberg. Njezine kreacije nerijetko nose brojne holivudske zvijezde, ali i vojvotkinja Kate Middleton te bivša prva dama Michelle Obama.

Nina je svoj kombinezon širokih nogavica uskladila uz trendi sunčane naočale mačkastog oblika i vrlo decentan nakit, a kombinaciju je dodatno začinila širokim osmijehom. Ono što ovaj odjevni komad čini posebnim svakako je upečatljivi crveni pojas koji je zaokružio cjelokupni outfit. 

NAUŠNICE Nina pokazala kako dobro mogu izgledati Zarine naušnice za 99 kuna

Ovaj odličan kombinezon s potpisom Diane von Furstenberg može se pronaći na stranicama Net-a-Portera po cijeni od 645 eura ili oko 4 800 kuna, a dostupna je i kratka haljina dugih rukava napravljena od materijala od kakvog je napravljen pojas. 

S lijeva na desno: Diane von Furstenberg kombinezon (4 800 kn); Diane von Furstenberg haljina (2 940 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr