Nije gotovo s jaknama: evo super komada za kišne dane

arhiva
Zbog niskih temperatura i kišnog vremena, nažalost još uvijek nam trebaju proljetne jakne...
Vidi originalni članak

Ma gdje je to proljeće? Pred nama su kišni dani i niske temperature, a taman smo izvadili kratke rukave i sandale iz ormara. Ako si, baš poput nas, mislila izbjeći i preskočiti kupnju proljetne jaknice jer je vrijeme izgledalo tako savršeno - onda ćemo te razveseliti s odličnim komadima koji su idealni za prijelazno proljetno vrijeme u kojem se nalazimo. 

S lijeva na desno: H&M (445 kuna), Stradivarius (279 kuna), Zara (299 kuna)

Naši omiljeni high-street brendovi skrivaju odlične ulove na svojim policama, a većinu ovih komada moći ćemo nositi i u jesenskim danima. Prema tome, bacili smo se u pravu malu potragu za idealnom proljetnom jaknom koju ćeš s veseljem nositi i u danima bez sunca.

KAD ĆE PROLJEĆE?! 3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone

S lijeva na desno: ASOS (460 kuna), ASOS (635 kuna), Stradivarius (255 kuna)

Kaput, baloner ili jaknica? Što biraš za proljeće? Na jaknama vladaju boje, a nama su najdraže crvena, ružičasta i plava. Ove sezone popularne su i kimono jaknice te bomberice. Odlično izgledaju i kad ih ležerno prebaciš preko ramena, a dobro će nam doći u ovo proljetno prevrtljivo doba.

S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Stradivarius (299 kuna), Bershka (199 kuna)

Također, odabereš li jednu trendi parku nećeš pogriješiti! Parke su jednostavne za kombiniranje i ugodne za nošenje, a dolaze ukrašene predivnim printevima i fora detaljima. Kad biraš jaknicu, obavezno obrati pažnju na to da je model strukiran i da njegova dužina laska tvojoj visini. 

BEZVREMENSKI JE Must-have proljeća: klasični baloner!

Zara (229 kuna) ili H&M (445 kuna)?

Traper jakne uvijek su jedan od najvećih proljetnih favorita, a ove godine biramo oversized, pomalo muške krojeve te vintage nijanse trapera koje ostavljaju super kulerski look.

S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Zara (299 kuna), H&M (370 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr