New Yorker haljina iz kojeg se nećemo skidati, bilo da nosimo štikle, uggsice ili tenisice

New Yorker Foto: New Yorker haljina
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko mjeseci ponudi na web trgovini New Yorkera teško pronalazimo zamjerku. Od proljetne kolekcije koja je bila prepuna romantičnih haljina, preko ulaska u jesensku sezonu s balonerom od umjetne kože do ove jednostavne, ali posebne duge i uske haljine. Velika prednost New Yorkera je naravno i to što odlično spajaju trendy proizvode s niskim cijenama, a tako je i s ovom haljinom. Njezina cijena je 19,99 eura, a mislimo da ćeš je nositi kroz još nekoliko jesenskih sezona.

New Yorker haljina dolazi u crnoj boji. Ne možemo poreći da je to jednostavno klasika koju je teško odbiti. Crne haljine, naročito kada su u dugim modelima, uvijek nam spase stvar kada ne znamo što odjenuti, a ovaj New Yorker model ima spuštena ramena što je čini dodatno zanimljivom. Ako ti je klasika pak dosadila, New Yorker je haljinu predstavio i u hit boji sezone - čokoladno smeđoj. I da, izgleda baš kako i zamišljaš - stylish i moderno uz dozu seksepila. Mi bismo rekle da je teško odabrati favorita.

New Yorker haljina dolazi u uskom stilu te prati liniju tijela. Iako je prilično elegantna i seksipilna, ipak je to prvenstveno dnevna haljina, načinjena od makoa, ne od nekog svečanog materijala. Što ne znači da je ne možemo odjenuti na visoke pete. Ipak, najbolje će izgledatu nosimo li ju s tenisicama, ali i Ugg čizmama kada zahladi. Spajamo ju s oversized sakoom jednako dobro kao i s kožnom jaknom - i uz njih vibra se mijenja. New Yorker haljina, u obje boje je dostupna na njihovom web shopu po cijeni od 19,99 eura.

New Yorker haljina u crnoj boji

New Yorker haljina u čokoladno smeđoj boji

Moda Smeđa boja, brušena koža i kroj balonera: ovaj Reserved kaput sigurno stavljamo u košaricu

Posjeti Miss7.24sata.hr