Neke druge ljetne modne kombinacije

Getty Images
Misliš da si u ljetnim mjesecima osuđena na lepršave, romantične haljinice? Krivo. Ima toliko super komada i ideja koje možeš jednako lako nositi i kombinirati, a da možda toga uopće nisi svjesna
Vidi originalni članak

Ljeto = ljetne haljinice? Mnoge od nas vole ljetnu sezonu upravo zbog činjenice da je odijevanje tako brzo, lako i jednostavno. Dovoljno je da nabaciš prvu prozračnu haljinu na sebe i spremna si za svaku ljetnu priliku, zar ne? Ali što je sa svima nama kojima upravo ovakvi modeli zadaju više problema i još više muke?

Ako si jedna od onih cura kojima široka ljetna haljina vizualno dodaje (neželjenih) pet kila, razumijemo se. Plus: ima li išta gore od onog osjećaja "trljanja" bedara? Hmmm, ne! Ne brini, to što se nalazimo u ljetnoj sezoni nikako ne znači da se trebaš odreći hlača. U nastavku donosimo nekoliko jednostavnih outfit prijedloga koji za promjenu - ne uključuju haljine. 

Traper jakna + crop top + traperice visokog struka

Što je ljeto bez crop topa? Možda ti se ovo čini kao jako hrabra kombinacija, ali u stvari se crop topove jako lako može kombinirati - samo je važno da odabereš traperice ili hlače dovoljno visokog struka primjerene svojoj građi tijela. Ako ovu kombinaciju planiraš nositi u večernjim satima, savršen način kako ju začiniti je upravo uz ležerno prebačenu traper jaknu preko ramena.

 

Bijeli t-shirt + bijele traperice + neutralni dodaci

Nikad nećeš pogriješiti odabereš li jednobojni outfit, a ima li bolje boje za to od bijele? Uz bijelu majicu i bijele trapke možeš doslovno odabrati bilo koje cipele u bilo kojoj boji, a isto pravilo vrijedi i za odabir torbice te ostalih modnih dodataka. 

T-shirt u boji + traperice s izvezenim detaljima + tenisice

Traperice s izvezenim detaljima ove su sezone okupirale kolekcije svih naših omiljenih high-street brendova. Volimo ih jer su same po sebi komad koji privlači pažnju i cijeli se outfit ustvari vrti oko njih. Možeš ih kombinirati s najjednostavnijom t-shirt majicom u boji po želji ili se pak držati klasične bijele. 

 

Čipkani top + culottes hlače + sandale

O culottes hlačama imamo puno toga za reći. Znamo da ne stoje baš svim oblicima tijela, ali tako su cool i fora da im nismo mogle odoljeti! S obzirom na to da vješto "skrivaju" donji dio tijela, bilo bi idealno naglasiti gornji dio nekim uskim topom, seksi bodijem ili izazovnom košuljom. Nama uz čipkasti top izgledaju savršeno...

 

Bodi + traperice visokog struka + natikače

Natikače su u rekordnom roku postale jedan od najpopularnijih ljetnih modela obuće. Osim činjenice što pružaju potpunu slobodu i udobnost, volimo ih i zato što će svaku super jednostavnu kombinaciju pretvoriti u cool outfit vrijedan pažnje. S druge strane, bodi je svestrani komadi koji će ti dobro doći u ormaru, baš svake sezone. Volimo ga u kombinaciji s hlačama visokog struka jer ovaj duo čini čuda za žensku figuru...Zahvalit ćeš nam kasnije!

 

Košulja s volanima + hlače visokog struka + natikače

Nije nikakva tajna da su nam volani omiljeni detalj ove sezone, zar ne? A svakako će najviše doći do izražaja ako ih odabereš u nekoj jarkoj boji. Hlače visokog struka savršeno će istaknuti žensku figuru, što ovu kombinaciju čini idealnom za svaku ljetnu priliku.

 

Off-the-shoulder top + kratke hlačice + tenisice

Ok, top otvorenih ramena sigurno već imaš u svom ormaru, a ako su ti dosadile uobičajene kombinacije s ovim komadom, pokušaj ga iskombinirati s nekim cool modelom kratkih hlačica od trapera. Outfit možeš dovršiti s omiljenim parom tenisica ili ugodnim balerinkama, a ako planiraš večernji izlazak s prijateljicama uvijek možeš odabrati onaj novi ubojiti par sandala koje si ulovila na sniženju...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr