Ne znamo što bismo mislili o tome, ali vinil cipele su i dalje u trendu

miss7
Cipele koje izazivaju ili oduševljenje ili jezu. Nema one koja će ostati ravnodušna na ovaj trend. Možda nam nisu u top 5 najljepših cipela, ali moramo priznati - neke cure ih stvarno znaju nositi
Vidi originalni članak

Vinil cipele na prvi pogled izgledaju jako neudobno. Odaju dojam kako su idealne za nastanak žuljeva i da se noga u njima jako znoji, a još k tome sve se to i vidi. Sjećamo se jedne od pionirki nošenja takvih štikli, Kim Kardashian, koja nije dobila komplimente za taj trend. Od toga je prošlo nekoliko godina, a ''vinilke'' su  i dalje na policama dućana. Neke cure ih znaju jako dobro iskombinirati pa, iskreno, one uopće ne izgledaju loše. Jedna od ih cura je i Jelena Perić, beauty influencerica. 

Mnogi brendovi su odlučili u svoju ponudu uvrstiti i ovaj model pa ćemo uskoro moći vidjeti kako ga naše cure uklapaju u svoj stil. Od salonki i tenisica pa do sandala koje imaju prozirne detalje ili prozirne remenčiće ( koje nam se čine kao bolja verzija, definitivno) vjerujemo da će svaka ljubiteljica tog trenda pronaći model za sebe.

Sandale s remenčićem mogu super izgledati za večernji izlazak, pogotovo ako i izgledaju malo sjajnije poput ovih koje smo izdvojili. Na hlače, haljine, suknje... bile ljubiteljice ili ne, moramo priznati da izgledaju fora. 

Ravne natikače koje su ove sezone bile jedan od traženijih komada, također postoje u kombinaciji s vinylom. Od ženstvenijih za svaki dan do onih koje nam izgledaju više sportski.

CRNA ELEGANCIJA Pronašli smo naljepše crne sandale s remenčićima

Vinil sa strane je isto super opcija ako želiš biti u trendu, a nisi preveliki fan prozirnih cipela. Ovi modeli su idealni za sve prigode - od posla pa do pića navečer. 

A imamo rješenje i za one cure koje ne vole štikle - prozirne tenisiceOne mogu biti jako fora komad obuće - izgledaju efektno u kombinaciji s raznim čarapama - a možeš biti sigurna da nećeš sresti puno cura u istoj obući.

Posjeti Miss7.24sata.hr