Ne, Zara nije počela prodavati plišance, ovo je njihova nova torbica

Zara
Vidi originalni članak
  • Naučeni smo već da španjolski brend iznenađuje katkad i vrlo neobičnim dizajnom
  • Zarina torbica nas kao vremenskim strojem vraća u djetinstvo
  • Plišani medo kojeg smo voljela sad je pretvoren u slatku torbicu za nošenje preko tijela

Nema mjesta čuđenju pri pogledu na ovog plišanca koji to nije. Ne, Zara se nije počela baviti prodajom igračaka, a ne treba previše razbijati glavu niti time kakva im je pak to torbica. I jesu li dizajneri poludjeli i što to radi na ženskom odjelu kad spada na dječji? Pogrešno, razmišljanje, možemo reći, a misli to očito i španjolski brend.

Zarin inovativan dizajn torbi je uvijek u svom najboljen izdanju i sigurni smo da će se sve zaljubljenice u slatke stvarčice, nostalgičarke i vječne djevojčice izjasniti "za" kad je ova torbica u pitanju. Pa to je jedan medeni medo, kakvog smo sigurno imali i voljeli u djetinstvu... A ni sad ne želimo baš uvijek biti odrasle, zar ne?

Zara se itekako dobro pripremila za najveći trend ravnih cipela ove godine, ima prekrasne modele

Moda Zarine elegantne lakirane cipele jaaako podsjećaju na popularne Celine štikle

Doduše, ovaj dolazi s Divljeg zapada, Zara mu je dodala kaubojski šešir, maramu oko vrata i prsluk inazvala ga Cowboy Bear. Riječ je o minijaturnoj torbici s dugačkim remenom za nošenje preko tijela. Remenu se može podešavati duljina, može ga se i skinuti s torbice, a torbica se otvara na medinim leđima. I doista je malena, 28 x 7 x 12 cm. Cijena baš nije mala za ovu "igračkicu" - 39.95 eura.

Unatoč svemu, odgovorno tvrdimo da je premedena. Pogledaj samo te okice i nos u obliku srca! Kako ti se sviđa Zarina nova zvijezda, teddy torbica?

Posjeti Miss7.24sata.hr