Nakon traperica niskog struka i cik-cak pojasa, ove jeseni nosimo traperice s dvostrukim pojasom!

Pr/Mango
Vidi originalni članak
  • Ne postoji toliko omiljen modni komad poput traperica
  • Primjerene za skoro sve prilike, ove sezone se odmiču od svog provjerenog kroja
  • Novi modeli ukrašeni su efektnim dvostrukim pojasom koji podiže denim na novu razinu

Mom jeans, skinny, spuštenog struka, s cik-cak pojasom… Traperice krase naše ormare oduvijek, a jedino variraju modeli, boje i detalji. Nakon što su ovog ljeta vladale neobične kratke traper hlače s cik-cak pojasom, jesen donosi malo drugačije novitete.

Nasty Gal, Asos (146,00 kn)

Visoki struk opet se vratio, ali uz jedan sasvim drugačiji odmak - dvostrukim pojasom! Traperice s dvostrukim pojasom postaju sve popularnije pod nazivom dupli struk, a sastoje se od drugog pojasa koji se nalazi poviše od vanjske tkanine, zbog čega izgleda kao da osoba na sebi ima dva para traperica.

Moda Palazzo traperice: savršen trend širokih hlača koje naglašavaju liniju tijela

Do sada su se trend prigrlili brendovi poput Balenciage, ali i Tibi, Nasty Gal koji možemo naći na Asosu te Agolde kojeg možemo naručiti preko Zalanda. Tibi je predstavio elegantnu  verziju širokih nogavica u tamnoj boji, Sandro s odlučio poigrati s nijansama i predstavio dvobojni par s kontrastnim bojama, a mogućnosti ovakvog detalja donose pregršt opcija.

Agolde, Zalando (2.100,00 kn)

Ovakve traperice plijene pozornost upravo zahvaljujući statement pojasu i stoga ih je najbolje kombinirati uz udobne jesenske komade. Topli pleteni pulover lagano uvučen u hlače za casual kombinacije i seksi uski top koji prati liniju tijela za profinjeniji i seksepilni look.

S lijeva na desno: Sandro (669,00 kn), Express (165,00 kn), Balenciaga (7.489,00 kn)

Ovisno o širini nogavica, traperice se sjajno nadopunjuju s gležnjačama na platformu i tenisicama, a ako se želi postići malo ženstveniji look, nikako ne možemo pogriješiti s klasičnim salonkama. Odličan i zanimljiv trend kojeg se veselimo vidjeti u maštovitim jesenskim kombinacijama!

Moda Tres chic! Francuskinje su najbolja inspiracija za kombiniranje traperica

Posjeti Miss7.24sata.hr