Najzanimljivije s crvenog tepiha Grammyja: Tko je sve posebno zablistao na dodjeli glazbenih nagrada?

Profimedia / @salmahayek Instagram Cardi B na dodjeli Grammyja 2023.
Vidi originalni članak
  • Nagrada Grammy dodjeljuje se za najveća glazbena postignuća u protekloj godini, a najveće zvijezde iz svijeta glazbe pomno biraju svoje kreacije za ovaj događaj
  • Od Doje Cat u crnoj Versace haljini od lateksa do Jennifer Lopez u svjetlucavoj Gucci kreaciji s prorezom, modna izdanja glazbenih zvijezda ni ove godine nisu razočarala
  • Donosimo 12 najboljih lookova!

Crveni tepih dodjele nagrada Grammy uvijek je jedan od najkreativnijih u sezoni dodjele nagrada, a neki od najprepoznatljivijih stilskih trenutaka u pop kulturi dogodili su se upravo na ovoj ceremoniji održanoj u Crypto.com areni u Los Angelesu.

Ekstremnih, pamtljivih i stylish lookova nije nedostajalo ni ove godine, od vintage do couture kreacija, a u nastavku donosimo 12 zvijezda koje su oduševile svojim modnim odabirima. 

Doja Cat 

Dok je prošle godine svoju Versace haljinu stilizirala sa staklenom Coperni torbicom, ove se godine odlučila za potpuno crni look, uz Atelier Versace haljinu od crnog lateksa na jedno rame te pripadajućim dugim crnim rukavicama. Nosila je crne okrugle viseće naušnice i jednostavno stiliziranu kratku crnu kosu.

Cardi B 

Slavna reperica i ove je godine odabrala haute couture smjer za svoj Grammy look te se na crvenom tepihu pojavila u dramatičnoj plavoj kreaciji Gaurava Gupte s voluminoznim rukavima.

Lizzo 

Lizzo je nosila jarko narančastu Dolce & Gabanna kreaciju koja se sastoji od korzeta i uske suknje te voluminoznog narančastog plašta s kapuljačom i našivenim cvijećeme. Look pjevačice koja je osvojila Grammy za album godine zaokružile su prozirne narančaste rukavice te svjelucavo dijamantno prstenje.

Camila Cabello 

Camila Cabello na ovogodišnjim je Grammyjima nosila vlastitu interpretaciju trenda prozirnih haljina, uz biserni grudnjak-top ukrašen dvjema strateški smještenim ružama. Donji dio seta s potpisom brenda PatBO sastojao se od duge, jednostavne crne suknje s visokom rasporom na nozi.

Anitta 

Brazilska pjevačica na dodjeli Grammyja pojavila se u crnoj Versace haljini iz couture kolekcije iz 2023., koju je stilizirala s Tiffany nakitom.

Megan Fox

Glumica Megan Fox na dodjeli se pojavila u društvu zaručnika Machine Gun Kellyja, koji je bio nominiran za najbolji rock album. Megan je nosila bijelu haljinu s prozirnim, svjetlucavo ukrašenim korzetom.

Taylor Swift

Taylor Swift osvojila je Grammy za najbolji video spot, a na dodjeli se pojavila u tamnoplavom kristalićima ukrašenom kompletu s potpisom Roberta Cavallija, uz velike viseće naušnice dizajnerice nakita Lorraine Schwartz vrijedne 3 miljiuna dolara.

Lourdes Leon 

Madonnnina kći, Lourdes Leon, na dodjeli je nosila svjetlucavu crvenu haljinu brenda Area iz njihove jesenske kolekcije iz 2022. Crvenu haljinu ukrašenu kristalićima stilizirala je s crvenim modnim dodacima poput torbice i crvenog ruža na usnama.

Life&style Najviše Grammyja u povijesti: Beyonce je oborila 20 godina star rekord i sad ima čak 32 Grammyja

Beyoncé

Pjevačka diva nije se pojavila na crvenom tepihu, no njena po mjeri rađena Gucci haljina od metalik srebra s volanom odlično se vidjela na pozornici dok je Beyoncé primala svoju 32. Grammy statuu. 

Adele

Adele je također preskočila pojavljivanje na crvenom tepihu, no na ceremoniji na kojoj je nastupala i osvojila nagradu. Adele je nosila po mjeri krojenu Louis Vuitton tamnocrvenu haljinu s volanima te kosu stiliziranu u valove.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ove je godine na dodjeli Grammyja bila prezenterica, a u pratnji supruga Bena Afflecka, na ceremoniji se pojavila u tamnoplavoj i srebrnoj lepršavoj haljini od svile i šifona modne kuće Gucci, s dubokim izrezima i mnoštvom kristalića te volanima na donjem dijelu.

Amanda Gorman 

Mlada pjesnikinja Amanda Gorman na 65. dodjeli nagrada Grammy nosila je crnu prozirnu Prada haljinu A kroja s ukrasnim čipkastim detaljem na gornjem dijelu.

Moda Glamurozno izdanje Zlatnih globusa: Ovo su najljepše haljine s crvenog tepiha

 

Posjeti Miss7.24sata.hr