Najljepše Zarine sandale za 199 kuna otkrile smo na - Instagramu!

Instagram
Ove su natikače trenutno najveći modni hit iz naše omiljene high-street trgovine, a prvi puta smo ih primijetile upravo na našim omiljenim trendsetericama
Vidi originalni članak

Visoke temperature koje su nam se doslovno došuljale od nikuda, pomalo neočekivano brzo su nas prebacile ravno iz čizama u sandale. Upravo zato su i naš Instagram preplavile fotke trendseterica, blogerica i modnih zvijezda koje su već otkrile najbolje modne odabire za sezonu pred nama.

Jedan od komada koji doslovno nismo mogli ne primijetiti su ove Zarine kožne sandale s remenčićima - jer nam se čini kao da ih baš SVI nose! Najbolje od svega? Koštaju 199 kuna i dolaze u tri boje: crvenoj, plavoj i klasičnoj smeđoj. 

#samocipele Kreće sezona sandala: 10 povoljnih pari koje odmah želimo

Kožne sandale s remenčićima, 199 kuna

Elegantne su i izgledaju super luksuzno i skupo, čak štoviše, mnogi ih uspoređuju sa Hermesovim natikačama. Međutim, za razliku od skupih dizajnerskih modela, zbog njihove super prihvatljive cijene možeš ih kupiti u čak sve tri nijanse. Jer, zašto ne...

Kožne sandale s remenčićima, 199 kuna

CIPELE SU SVE Ne pretjerujemo, svaka trendi cura trenutno nosi ove cipele...

Ako radiš u uredu gdje ti tvoj dress-code dopušta otvorene sandale, ove su sandalice upravo savršena opcija koju doslovno možeš nositi sedam dana u tjednu uz sedam različitih outfita. 

Nama su potpuno slatke! Doslovno se ne možemo odlučiti koju bismo boju radije...

Posjeti Miss7.24sata.hr