Najbolji komadi za jesen u H&M-u do 70 kuna

Miss7/PR
Završni su popusti u tijeku, a u trgovinama švedskog brenda na velikom je sniženju ponuda za jesen. Izdvojile smo najbolje komade!
Vidi originalni članak

Jesen samo što nije stigla, a trgovine su preplavile nove jesenske kolekcije. Ipak, H&M u svojoj ponudi ima super stvari za jesen na sniženju i to po jako niskim cijenama. Zavirile smo u online shop i izdvojile super povoljne i fensi modele u kojima možeš spremno dočekati jesen! 

Haljine

Haljina je osnovni odjevni predmet u svakom godišnjem dobu, a najbolje jesenske haljine svakako su one dugih rukava. U nadolazećoj sezoni očekuje nas i velika popularnost animal printova pa tako nećeš pogriješiti ako izabereš model s printom leoparda. Mala crna haljina uvijek je IN i jednu takvu svaka djevojka "mora" imati u svojoj kolekciji. Odličan izbor svakako je i midi haljina sa šarenim uzorkom.

S lijeva na desno: šarena haljina (56 kn), crna haljina (56 kn), haljina s uzorkom (49 kn)

MODA Fensi komadi koje stigneš ugrabiti na završnom sniženju u Mangu

Košulje/bluze

Košulje nikada ne izlaze iz mode i ne, nisu rezervirane samo za poslovne žene. Osim u formalnim situacijama, košulje mogu odlično izgledati i u svim neformalnim prilikama. Mogu se kombinirati i uz traperice, suknje i hlače ovisno o modelu. Košulje mogu biti neutralne poput plavog klasičnog modela, a mogu biti i komad na kojemu se temelji cijeli stajling poput narančaste i bijele s crnim točkicama - izbor je na tebi! 

S lijeva na desno: bluza (45 kn), košulja (49 kn), košulja (45 kn)

Traperice/hlače

Jesen, naravno, ne možemo zamisliti bez dobrog para traperica. Fenomalna vijest je što ih sada imamo priliku ugrabiti na velikom popustu. Bilo da je riječ o skinny tamnoplavom modelu, maslinasto zelenim trapericama s gumbima ili crnim trapericama u trapez, traperice su uvijek pravi izbor, a možeš ih nositi i u gotovo svim prilikama, posebice ako ih kombiniraš uz čizme. 

S lijeva na desno: tamnoplave traperice (45 kn), maslinasto zelene traperice (67 kn), crne traperice (67 kn)

Puloveri

Budući da su posljednjih nekoliko godina temperaturni prijelazi nemilosrdni (temperatura doslovno "padne preko noći"), usudile bismo se reći kako moramo dočekati jesen s barem jednim toplim puloverom. H&M ih u ponudi ima puno - i to različitih boja i modela! 

S lijeva na desno: crni pulover (30 kn), ružičasti pulover (45 kn), bijeli pulover (64 kn)

Modni dodaci

Modni dodaci neizostavni su dio svakog outfita, a uvijek je dobra ideja imati nekoliko ključnih (i upečatljivih) komada koji će "podići" svaki stajling. Velvet torbe prošle su sezone bile veoma popularne, a nastavak njegove popularnosti očekujemo i u nadolazećim danima pa se, prema tome, velvet torbica čini kao pravi izbor. Također, s tankim ogrlicama u kompletu i sa statement naušnicama uvijek ćeš biti stajliš!

S lijeva na desno: torba (60 kn), ogrlica (22 kn), naušnice (37 kn)

NOVA KOLEKCIJA H&M ima novu kolekciju rublja - i to dizajnersku! Zavirili smo...

Obuća

Da, na ovom sniženju možeš ugrabiti i super obuću za jesen do 70 kuna! Izdvojile smo ružičaste platnene tenisice koje možeš nositi uz sve casual kombinacije za "suho" vrijeme, dok nude balerinke možeš lako kombinirati uz haljine i suknje, ali i uz traperice i hlače, naravno! Za kišne (ali i "suhe") dane idealan izbor su crne slip-on tenisice

S lijeva na desno: tenicise (56 kn), balerinke (67 kn), slip-on tenisice (60 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr