Najbolje odjevene zvijezde Cro A Portera

Davor Puklavec/ Pixsell
Iza nas je još jedno izdanje Cro A Portera, a osim revija poznatih hrvatskih dizajnera, pozornost je bila usmjerena i na prve redove. Tko se pokazao u najboljem izdanju?
Vidi originalni članak

Voditeljica Korana Gvozdić blistala je u izazovnoj crvenoj haljini dizajnerskog brenda eNVy room. Ženstvena i elegantna haljina Korani stoji besprijekorno. U isto vrijeme ova haljina je izazovna, ali na veoma profinjen način. Retro glam look voditeljica je upotpunila bež cipelama i malom torbom puderaste boje. Moramo priznati da je ovo jedno od najženstvenijih izdanja viđenih na ovosezonskom Cro A Porteru.

Njene kolegice Marijana Batinić i Antonija Blaće odlučile su se za ženstvene i pomalo girly kombinacije u kojima prevladavaju boje i uzorci. Marijana je odabrala petrolej zelenu haljinu iz hrvatske trgovine Tradate koju je kombinirala uz crne sandale na čarapice i tamno plavu torbicu. Antonija je odabrala cvjetni uzorak u jesenskim nijansama. Slatko i simpatično izdanje Marijane i Antonije bilo je pravo osvježenje u moru klasičnih i preglamuroznih kombinacija.

Anita Dujić poznata je kao velika obožavateljica i promotorica hrvatskog dizajna. Zablistala je u smeđoj bluzi koju je kombinirala sa suknjom Sonje Lamut, a upečatljive salonke Clox šlag su na kraju.

Modni dvojac Link, Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, nisu samo poznati po svom izuzetnom dizajnu nego i po svom stilu. Oni izvrsno predstavljaju LINK – rokerski opušteni stil s dizajnerskim twistom nose i u privatnom životu.

Miran Kurspahić obožava, prati i živi modu. On je redoviti gost modnih tjedana, a njegov styling uvijek plijeni pozornost. Moderni dandy, koji njeguje retro stil i ne boji se boja i neobičnih kombinacija, često zasjenjuje svoje kolegice u prvim redovima.

U galeriji detaljnije pogledajte kombinacije naših zvijezda...

Posjeti Miss7.24sata.hr