Na dodjeli nagrada SAG-a najbolje odjevene bile su zvijezde 'Bijelog lotosa', no izdvajamo još 7 sjajnih outfita

Profimedia / @salmahayek Instagram Simona Tabasco, Sabrina Impacciatore, Beatrice Granno
Vidi originalni članak
  • Sezona dodjela nagrada se nastavlja pa su sinoć u Los Angelesu proglašeni dobitnici Screen Actors Guild nagrada
  • Na crvenom tepihu pojavila se i glumačka postava hit serije 'Bijeli lotos'
  • Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson i Jennifer Coolidge, ali i talijanski dio sjajne glumačke ekipe zablistao je u svečanim izdanjima

Nakon dodjela nagrada BAFTA, prije nešto više od tjedan dana, sezona nagrada nastavila se s dodjelom nagrada SAG. Svečana ceremonija, 29. po redu, na kojoj su dodijeljene nagrade za najbolja filmska i televizijska ostvarenja, održana je u Fairmont Century Plaza u Los Angelesu, a na crvenom tepihu holivudske zvijezde pojavile su se u najboljim modnim izdanjima. Posebno se istaknula glumačka ekipa HBO-ove serije 'Bijeli lotos', a u nastavku donosimo njihove kreacije, kao i još sedam modnih izdanja vrijednih pohvale.

Haley Lu Richardson

Glumica koja je u seriji 'Bijeli lotos' utjelovila lik Portije, za razliku od modnih odabira svog lika, na crvenom tepihu nagrada SAG zablistala je u Carolina Herrera crnoj haljinu ukrašenoj s mnoštvom bijelih bisera, kao i pripadajućom torbicom.

Meghann Fahy

Bijela Ralph Lauren haljina na jedno rame i s velikim cut out detaljem na jednoj strani savršeno je pristajala glumici, kao i voluminozna raspuštena frizura. Bijelu haljinu nosila je s visećim dijamantnim naušnicama.

Aubrey Plaza

I Aubrey Plaza odlučila se za kreaciju s cut out dizajnom, no s potpisom Michaela Korsa. Brončana šljokičasta haljina uz veliki cut out detalj na prednjem dijelu, imala je i visoki prorez na donjem dijelu.

Simona Tabasco

Glumica je zablistala u glamuroznoj Armani Privé haljini bez naramenica u zeleno-crnoj kombinaciji boja te sa širokim crnim pojasom na struku. Kao i njene kolegice sa seta, njena kosa bila je stilizirana u voluminoznu frizuru.

Sabrina Impacciatore

Sabrina Impacciatore nosila je Valentino lepršavu ružičastu haljinu s dugačkim rukavima, koju je kombinirala s Pomellato nakitom.  

Beatrice Grannò

Beatrice Grannò nosila je crnu Valentino haljinu opuštene siluete s dubokim V-izrezom i visokim prorezom na nozi. Jednostavne crne cipele, crveni ruž te dijamantni nakit savršeno su kombinirani s elegantnom haljinom. 

Jennifer Coolidge

Glumica je na jučerašnjoj dodjeli osvojila nagradu i zablistala u uskoj crnoj Saint Laurent haljini te ukrasnom trakom za glavu u stilu 60-ih u istoj boji i frizurom punom volumena.

Paolo Camilli

Glumac iz 'Bijelog lotosa' na dodjeli SAG nagrada pojavio se u upečatljivom crnom Roberto Cavalli odijelu sa šljokičastim, pernatim ukrasima na ramenima te Giuseppe Zanotti cipelama.

Moda Najzanimljivije s crvenog tepiha Grammyja: Tko je sve posebno zablistao na dodjeli glazbenih nagrada?

Donosimo još sedam najboljih stylinga s crvenog tepiha nagrada SAG!

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh  nosila je impresivnu Schiaparelli Couture haljinu u crnoj boji sa zlatno-žutim ukrasom po cijelom prednjem dijelu.

Eddie Redmayne

Glumac se odlučio za modnu varijantu košulje i svečanih hlača bez sakoa, kombinirajući crne hlače širokih nogavica s bijelom košuljom s voluminoznim rukavima i velikom mašnom. 

Jamie Lee Curtis

Glumica je zasjala u Romona Keveza dugoj crvenoj haljini s dubokim V-izrezom  te sa svojom prepoznatljivom kratkom frizurom.

 

Danielle Deadwyler

Danielle Deadwyler je na dodjeli nagrada SAG nosila šljokičastu Louis Vuitton haljinu s tankim naramenicama te s ružičastim ombré uzorkom na donjem dijelu i obliku latica.

Emily Blunt

Emily Blunt jedna je od onih koja se odlučila za look s cvjetnim uzorkom, odjenuvši Oscar de la Renta crvenu usku haljinu s tankim cut out detaljima te našivenim motivima ružičastog cvijeća.

Sheila Atim

Nakon srebrne Prada haljine koju je nosila na dodjeli nagrada BAFTA, Sheila Atim za SAG nagrade je odabrala bordo look s potpisom Christophera Johna Rogersa, koji se sastojao od topa u stilu korzeta, nabrane duge suknje te jakne u stilu košulje.

Zendaya

Uvijek jedna od najbolje odjevenih, Zendaya je crvenim tepihom nagrada SAG prošetala u pastelno ružičastoj Valentino haljini s našivenim ružama, jednim od velikih proljetnih trendova. 

Moda 10 najljepših haljina s dodjele BAFTA nagrada: Kako je Kate Middleton uspjelo starom haljinom zasjeniti mnoge?

Posjeti Miss7.24sata.hr