Muškarci iz cijelog svijeta odabrali su - savršenu vjenčanicu. Sviđa li se i tebi?

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Uska ili krinolina, sa šljokicama ili čipkom, dekolte ili otvorena leđa... pitanje je sad
  • Naravno da se vjenčanica treba svidjeti prvo tebi, ali ni njegovi zadivljeni pogledi nisu naodmet
  • Iako muškarci "ne razumiju te stvari" zapravo nisu loše odabrali

Potraga za savršenom vjenčanicom može biti jedna od najljepših, ali i najnapornijih zadaća za vrijeme planiranja vjenčanja. Na kraju se bijela haljina iz snova ne treba svidjeti jedino nama, nego treba i mladoženju, a onda sve ostale, ostaviti bez daha. Pa, imamo dobre vijesti: gotovo je s potragom! Jedan australski salon vjenčanica otkrio je kakva će se vjenčanica svidjeti SVAKOM muškarcu! 

URNEBESNO Kumi su rekli da na vjenčanje može odjenuti što god želi, a ona se odlučila na nešto potpuno ludo!

 

Morska sirena, A-linija ili puuuno šljokica: većina žena točno zna u kakvoj vjenčanici želi stupiti pred oltar. Međutim, kad doista dođe taj dan odluke, počinju razne nedoumice. Osim što se same želimo osjećati neodoljivo, želimo i da on iskoči iz cipela od divljenja. Budimo iskrene – običaj da mladoženja ne smije vidjeti vjenčanicu prije vjenčanja ne olakšava nam ama baš ništa. 

via GIPHY

Australski salon vjenčanica „Grace Loves Lace“ anketirao je brojne muškarce diljem svijeta te ih pitao kakva bi im se vjenčanica najviše sviđala na budućoj. Prema odgovorima kreirali su vjenčanu haljinu koja bi sto posto trebala odgovarati muškom oku. 

Jesi li znatiželjna kakva je? Izgleda ovako: 

Jesi li pomislila da će biti ovakva? Suknju za princeze, izrez do pupka ili seksi rukave uzaludno ćeš tražiti na ovom modelu. Riječ je o uskoj haljini koja naglašava konture tijela, ima seksi srcoliki izrez i tanke bretelice… Dragi muškarci, možemo vam reći da niste ni previše loše izabrali! 

Život Brutalno sam UDEBLJALA prijateljicu iz osvete! I upropastila joj vjenčanje...

 

Naravno, ovo istraživanje tržišta ne znači da moraš odabrati baš takvu vjenčanicu. Ako si oduvijek sanjala o širokoj haljini i zatvorenim gornjim dijelom, onda nosi takvu! Sasvim je svejedno u kakvoj ćeš haljini doći pred oltar – njemu će se sviđati! 

Posjeti Miss7.24sata.hr