Mrežaste balerinke veliki su trend i gotovo su rasprodane, ali pronašli smo brend koji ima predivne modele

Lookie Atelier
Vidi originalni članak

Neki su možda uspjeli propustiti ovaj trend, ali modnim svijetom vlada jedan, možda nepredviđeni, model balerinki i one su mrežaste! Nose ih slavne dame poput Jennifer Lawrence, Chrissy Teigen i Jennifer Lopez, kao i bezbroj modnih influencerica, a obuzele su i društvene mreže zahvaljujući dizajnerima poput Sandy Liang, Alaïa i Dear Frances, koji su kreirali svoje vlastite verzije ovog specifičnog modnog komada.

Zbog brzog porasta popularnosti, mrežaste balerinke trenutno je prilično teško pronaći u dućanima i webshopovima. Naime, dizajnerske opcije su ili potpuno rasprodane ili dostupne samo za waiting listu, a osim ako netko nije spreman potrošiti popriličnu svotu novca, rijetki su oni pristupačni modeli uz koje se može kreirati željeni look. Međutim, postoji jedan brend koji kreira upravo mrežaste balerinke i mogu se naručiti već danas!

Moda Zaljubili smo se u cipele iz nove Aldo Barbie kolekcije. Izgledaju baš kao da smo ih posudili iz njezinog ormara

Lookie Shoe Store & Atelier baziran je u Kijevu i kreira divne cipele po narudžbi

Lookie Atelier je ukrajinski brend u čijem webshopu se može pronaći bogat izbor mrežastih balerinski u različitim stilovima. Lookie Atelier je mala tvrtka koja dizajnira održivu obuću izrađenu od prirodne kože, mreže i tila. Njihove mrežaste 'Mariyka' balerinke, bademastog oblika, vrlo su popularne i brojni modni urednici nazvali su ih must-have komadom. Balerinke su dostupne u veličinama od 34 do 42. Izrađene su od mekanih, prirodnih materijala koji se prilagođavaju obliku stopala, a imaju i mekane uloške te potplate protiv klizanja.

Svi oni koji su oduševljeni ovih trendom mrežastih balerinski, trebaju brzo reagirati i naručiti svoj par čim prije - u suprotnom bi se mogle rasprodati i ovdje. Na linku se može naći cijela ponuda brenda Lookie Atelier, a u nastavku donosimo neke od najljepših modela ih njihovog webshopa:

Mariyka Black Mesh Ballerinas

Blue Leather 'Vesna' Ballet Flats

Polina Black Mesh Ballerinas

Moda U moru bijelih kombinacija, našu je pažnju ukrala Splićanka u šarmantnom crnom damskom izdanju

Mariyka Yellow Mesh Ballerinas

Mariyka Crystals Mesh Ballerinas

Posjeti Miss7.24sata.hr