Mohito ima bluzu koja izgleda kao spoj košulje i korzeta i baš je cool komad

Mohito Foto: Mohito bluza
Vidi originalni članak

Stiglo je vrijeme za duge rukave, ali još uvijek ćemo džempere i kardigane ostaviti na čekanju. Temperature su nešto niže, ali još uvijek nije vrijeme za dramatične promjene odjeće. Kada su u pitanju topovi za kojima ćemo najviše posezati riječ je o bluzama i košuljama, ali ponekad nam godi nešto više od klasike. Da, malo je toga što je lako kombinirati za chic izgled kao što je bijela košulja (naročito u boho stilu), ali jednako tako ponekad poželimo dodati mali zaokret outfitu. Komad uz koji ćeš dobiti upravo tu željenu promjenu pronašli smo u web trgovini Mohita, a riječ je o bluzi koja je spoj košulje i korzeta.

Kada smo vidjeli ovaj komad prvo što smo pomislili je koliko je cool. Kombinacija potpuno drukčijih komada i kontrast boje je ono što nas je privuklo, ali samo iz razloga jer izgledaju dobro zajedno. Gornji dio Mohito bluze je lagan i proziran i podsjeća na haljinu kakve šumske vile, ženstven i romantičan. Na ženstvenu notu, ali iz baroknog doba nastavlja se i oblik korzeta od čvrste tkanine koja daje strukturu bluzi. Moramo priznati da nas ovako spojeni podsjećaju na dvije stvari koje djevojke mogu biti u isto vrijeme - nježne i ženstvene, ali i opake coolerice koje mogu postići sve što žele. 

Mohito crno-bijela bluza je odličan izbor za svaki dan ako su ti dosadili svi ti jednostavni komadi u ormaru i želiš nešto drukčije. Kao što će dobro izgledati na traperice i tenisice za posao, Mohito bluza će odlično izgledati i na suknje koje su veoma popularne ove jeseni, ali i visoke pete ako se odlučiš nositi ovaj komad na neki od večernjih izlazaka. Mohito bluza je veoma versatilna, a takve se komade puvijek isplati kupiti. Njezina cijena je 19,99 eura, ali morat ćeš požuriti jer se brzo prodaje što nas uopće ne čudi. 

Moda Mango Outlet ima odličan izbor bluza dugih rukava za manje od 5 eura, ovih 10 dodajemo u košaricu

Posjeti Miss7.24sata.hr