Modni dvoboj! Kojoj voditeljici bolje stoji kombinezon?

INSTAGRAM/PIXSELL
Za sve koji ne vole suknje ili haljine, kombinezon je idealna zamjena i odličan izbor za neki event u kojem trebaš posebno zablistati. Zato nije čudo da su na HRT-ovom eventu čak dvije voditeljice odabrale upravo kombinezon
Vidi originalni članak

Haljine znaju biti pomalo "preobične", suknje treba promišljeno birati i kombinirati, dok su kombinezoni doista - vječni! Iako smo pomislile kako se zbog smanjene ponude kombinezona u domaćim high street trgovinama ovaj trend polako povlači, ugodno su nas iznenadile HRT-ove voditeljice Jelena Glišić i Uršula Tolj. Naime, na predstavljanju nove jesenske sheme, lijepe voditeljice su se doista izdvojile izgledom.

Obje su imale jednostavne kombinezone - skupljene u struku remenom ili pojasom i nogavica koje se blago sužavaju, te su nosile minimalističke sandale. Svoj crveni kombinezon bez rukava i s volanima na prsima Uršula Tolj je uparila s puderastim lakiranim sandalama s detaljima cirkona, te pripadajući remen. Ruž je naravno, bio crveni.

CRNO BIJELI SVIJET TV voditeljica ima fantastične hlače, evo gdje ih možeš naći

Jelena Glišić je bijeli kombinezon spuštenih ramena kombinirala s metalik srebrnim sandalama, dok su i make up i frizura bili usklađeni. Ravna kosa i naglašene oči bile su odličan odabir za bivšu voditeljicu Lota.

Posjeti Miss7.24sata.hr