Model traperica koji laska figuri vrući je trend za 2022. Evo kako ga nose Francuskinje

shutterstock Model traperica koji će ove godine Francuskinje najviše nositi
Vidi originalni članak
  • Za proljetnu sezonu osvrćemo se na ovaj novi jeans trend Francuskinja
  • Specifično je da ovaj model doista laska svakoj figuri
  • Otkrit ćemo ti koji će model traperica ove dame sa stilom najviše nositi ove godine

Ako postoji nešto što znamo o Francuskinjama i njihovom ukusu za modu, vole sve jednostavno, elegantno. Njihovi ključni komadi obično su savršena bijela košulja, dobro skrojen sako i klasične crne štikle ili mokasinke. Ne treba zaboraviti i na vječne traperice. Ovdje ne govorimo o bilo kojem stilu - Francuskinje vole traperice visokog struka i ravnih, širokih nogavica.

Prema platformi za modne teme Lyst, pretraživanja ovog modela traperica porasla su za 68 posto u odnosu na prethodnu godinu. Nije ni čudo što su toliko popularne - laskaju svakoj figuri. Visoki kroj daje više definicije svakom struku, dok ravan i lepršav kroj bokove čini mršavijima i izdužuje noge. A lijepo iscrtava i stražnjicu!

Moda Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada

Ovako Francuskinje nose svoje omiljene traperice

Svi francuski ključni komadi kombinirani u jednoj odjevnoj kombinaciji: oversize sako savršeno pristaje uz široki kroj traperica i također naglašava cool izgled. U kombinaciji s jednostavnim bijelim topom, nećeš pogriješiti s ovim svakodnevnim izgledom.

Dobar, široki pleteni kardigan također je dio garderobe svake Francuskinje. Osobito ako je još i kratak jer uravnotežuje visoki struk traperica i osigurava osobito laskave proporcije. Izgled možeš zaokružiti simpatičnim balerinkama ili cipelama s remenčićem na peti.

Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada

Traperice i bluza, ovaj par je jednostavno bezvremenski. Možeš se odlučiti i za skraćeni kroj kako bi nadoknadila visoko sjedište traperica. Uz visokokvalitetne dodatke i prave cipele (pumps ili tenisice), jednostavan izgled možete stilizirati chic ili casual, ovisno o prigodi.

Posjeti Miss7.24sata.hr