Melania Trump prodaje kultni šešir na dražbi - mi smo pronašle slične šešire u našim trgovinama

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Melanija Trump održava dražbu s tri predmeta na svojoj web stranici, od kojih je jedan bijeli šešir napravljen ekskluzivno za nekadašnju prvu damu
  • Njihova je početna cijena 250 tisuća dolara
  • Ako nisi sigurna hoćeš li se upustiti u osvajanje ovog plijena, za tebe smo pronašle nekoliko modela šešira u kojima bi jednako tako mogla uživati

Melania Trump odlučila je održati dražbu na svojoj web stranici i to za šešir koji je nosila tijekom posjete prve obitelji Francuske, Macrona, Bijeloj kući još 2018. godine.

Iako se tijekom 14-dnevnog izlaganja mogu nabaviti i druge stvari koje je nekadašnja prva dama odlučila prodati, ekskluzivan šešir ipak je podigao najviše prašine.

Riječ je o modelu bijele boje koji je za Melaniju posebno napravio njezin osobni stilist Hervé Pierre. Razlog je jednostavan - uskladiti stil tadašnje prve dame i američkoga predsjednika koji je za vrijeme posjeta franscuskog predsjednika nosio bijelo odijelo Michaela Korsa vrijedno više od 2 tisuće dolara.

Saznajemo Dugo je nismo vidjeli! Gdje je "nestala" i čime se to danas bavi Melania Trump?

Melanijino su pojavljivanje na tom susretu mediji pomno pratili jer je uslijedilo netom nakon otkrivenih navodnih ljubavnih afera njezinog supruga. Moglo bi se tako činiti da ga se nekadašnja prva dama rješava zbog gorkih uspomena, a osim njega na dražbi su i dvije umjetnine, jedna od kojih je slika francuskog umjetnika Marca-Antoinea Coulona.

Prisjetimo se Goodbye Melania! Za rastanak od prve dame SAD-a prisjetili smo se najkontroverznijih modnih izdanja

I dok ostale prve dame nakon završetka mandata njihovih supruga pišu memoare ili nastavljaju s dobrotvornim radom izvan Bijele kuće, Melanija se odlučila za drugačiji korak. Ova je dražba, naime, dio njezine inicijative pod nazivom Be Best koja se, između ostalog, bavi i podizanjem svijesti o nasilju na internetu.

Sva tri predmeta prodaju se po početnoj cijeni od 250 tisuća dolara, a platit će se moći isključivo putem kriptovaluta (Solana). Dražba je krenula jučer, a održavat će se do 25. siječnja. A ako nisi sigurna hoćeš li u njoj sudjelovati, za tebe smo pronašle nekoliko modela šešira u kojima ćeš moći uživati u ovim zimskim mjesecima bez da potrošiš tisuće dolara.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr