Meghan Markle privukla je svu pozornost prekrasnom kombinacijom na proslavi kraljičinog jubileja

profimedia Meghan Markle
Vidi originalni članak
  • Povratak Meghan Markle: Vojvotkinja od Sussexa za proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete II. nosila je mornarsku haljinu i ogroman šešir dok je zabavljala kraljevsku djecu
  • Meghan (40) i princ Harry (37) gledalli smotru Trooping the Color izdvojeni od ostalih članova kraljevske obitelji
  • Ovo je prvo javno pojavljivanje Meghan Markle na kraljevskim svečanostima otkako je napustila Veliku Britaniju u ožujku 2020. 

Harry i Meghan pridružili su se kraljevskoj obitelji na prvom događaju u tjednu kojim su obilježili kraljičin platinasti jubilej, ceremoniju Trooping the Color. Meghan Markle pridružila se svom suprugu, princu Harryju (37) i članovima kraljevske obitelji, uključujući vojvotkinju od Cambridgea i vojvotkinju od Cornwalla, kako bi iz Ureda generala bojnika gledala spektakularni vojni događaj s pogledom na paradnu granicu u Whitehallu.

Life&style Točno 70 godina na tronu! Deset zanimljivosti iz vladavine kraljice Elizabete II. koje mnogi ne znaju

Meghan je izgledala nevjerojatno elegantno u tamnoplavoj haljini kratkih rukava s izrezom u obliku čamca i bijelom šeširu širokog oboda s prevelikom plavom mašnom, koju je dizajnirao britanski modist Stephen Jones. Sviđaju nam se detalji od baršunaste mašne i asimetrični oblik ovog šešira, koji potječe iz kolekcije proljeće/ljeto '22.

Inspirirana je Stephenovom ljubavlju prema Francuskoj - tako šik. Kada je riječ o haljini, mnogi misle da se radi o haljini 'Barwick' dizajnera Roland Moureta koju je nosila noć prije vjenčanja, no izrez i rukavi ipak se malo razlikuju od te haljine.⁣

Corgiji posvuda! Platinasti jubilej kraljice Elizabete slavi se i u znaku njenih omiljenih pasa

Vojvotkinja, koja je doputovala u Veliku Britaniju sa suprugom Harryjem i svojom djecom Archiejem i Lilibet, pojavila se na prozoru u spomenutoj elegantnoj haljini i dramatičnom bijelom šeširu. Primijećena je kako zabavlja kćeri Petera Phillipsa, Savannah i Islu, te djevojčice Mikea i Zare Tindall, Miu i Lenu, kojima je dosadilo gledati vojni prikaz. To je bilo prvo kraljevsko pojavljivanje vojvotkinje od Sussexa unazad dvoje godine.

Moda Odjećom za kraljičin jubilej Kate Middleton odala je počast princezi Diani, vjeruju mnogi

Posjeti Miss7.24sata.hr