Meghan Markle još jednom osvojila besprijekornim stilom, njena Chanel haljina je neodoljiva

Instagram@thecut
Vidi originalni članak
  • Ne prestaje se pričati o intervjuu koji je Meghan dala za magazin 'The Cut'
  • Osim što je otkrila svoje poslovne planove, vojvotkinja od Sussexa zablistala je u sjajnim modnim izdanjima
  • Posebnu pažnju je plijenila kombinacija Chanel haljine od tvida bez naramenica

Meghan Markle ponovno je u centru pozornosti zahvaljujući posljednjem intervjuu za magazin 'The Cut' gdje gostuje i na naslovnici. Osim što je otkrila svoje poslovne planove vezane za podcast ' Archetypes', još jednom je oduševila svojim istančanim stilom.

Iako su joj uvelike pomogla stilistica Jessica Willis, Meghan je zadržala svoj potpis u svakom stylingu te je nosila komade u kojima je možemo vidjeti i dok nije pred objektivima. Prva kombinacija donosi prekrasnu Chanel Fantasy haljinu iz kolekcije luksuznog brenda za jesen 2022.

Haljina je izrađena od tvida, tkanine koja je Chanelov zaštitni znak i s kojom ovaj brend već desetljećima oblikuje sofisticirane, bezvremenske komade. Haljina midi dužine bez naramenica je crne boje s detaljima boje bjelokosti utkanim u odjeću.

Stars Prirodan make up koji ne skriva pjegice i borice: Meghan Markle na naslovnici 'The Cuta'

Iako je na fotografijama opuštena i bosa, Meghan je nosila Manolo Blahnik BB Suede Pointed Toe Pumps salonke u crnoj boji. Blahnik je 2008. nazvao ove klasične salonke po Brigitte Bardot, za koju je rekao da mu je jedna od najvećih inspiracija.

Izrađene su od 100 posto kože u gornjem dijelu, potplatu i podstavi te imaju potpeticu od 10 centimetara što ih čini izvrsnim parom za svaku priliku. Cijena im se kreće od 5.430 kuna, a čitav elegantan look je upotpunjen bisernim naušnicama s potpisom Sophie Buhai.

Bez obzira na to koliko se Meghan pokušava odmaknuti od povezivanja s kraljevskom obitelji, svojim ukusom i istančanim modnim stilom uspješno osvaja naslovnice i modnu kritiku!

Moda Sako od tvida je tajna luksuznog izgleda ove jeseni, a to dobro znaju i naše poznate dame

 

Posjeti Miss7.24sata.hr